Xbox 360 vagy PS3? A többi lent.
Na még kijavítom a hülyeségeidet egyszer, aztán törlöm a kérdést a megválaszoltjaim közül, mert az ilyen idióták mindig kitalálnak valami okos választ még, amikre már nem vagyok kíváncsi.
Igaz, hogy nem lehet becserélni a digitális játékokat, de basszus, ha már szinte ingyen kapod őket, akkor ezzel ne foglalkozz már. Ugyanannyiba kerül, mint egy Live gold előfizetés, és míg ott annyit kapsz érte, hogy felengednek multira (ami PS-en teljesen ingyenes), addig itt kapod folyton az ingyen játékokat. Még ha szarokat is kapsz (de nem szarokat kapsz), tökmindegy, mert Live-on meg lóf***t sem kapsz. Oké, hogy fanboy vagy, de azért nem kell minden esetben a boxot védeni, egyértelmű, hogy még ha jobb is lenne a PS3-nál, azért nem mindenben jobb, néha valamiből engedni kell.
Az meg nem lehúzás, hogy PS4 visszafelé nem lesz kompatibilis. Ez nem kötelező, nincs benne sehol a törvénybe, hogy csak úgy lehet piacra dobni egy konzolt, hogy az előző generáció játékait is vigye. Egyszerűen technológiailag nem megoldható, hogy vigye a lemezes játékokat, vagy legalábbis jóval drágább lenne, hisz egy komplett PS3-at bele kéne még szerelni.
És tegyük fel lehúzás a PS4, de mégis ki beszélt itt PS4-ről? Épp X360 vs PS3-ról megy a vita, hagyjuk már a next gen konzolokat.
Következő Xbox-ról meg azért még ne jelentsünk ki dolgokat, hisz be sincs jelentve. Igaz, hogy a pletykák nagy része be szokott jönni, de azért még várjunk ezzel.
PSN feltöréssel kapcsolatban: mindig mindent feltörnek, PSN is épp áldozatául esett egynek, de elég jól kezelték. És olyan sok mindent nem tudtak megszerezni, szóval ez inkább csak ciki, amit aztán idióta fanboyok felhozhatnak később, de semmi kára nem volt. És minden egyes PSN tag választhatott 5 játék közül 2-t, amit aztán teljesen ingyenesen megkapott, ami egy jó húzás volt, hisz egy ingyenes szolgáltatás állt kb 1 hónapig.
És Live is volt már meghackelve, csak régebben, amit sokan elfelejtenek, állt is vagy 2 hétre, szóval ha akárki fikázza a PSN-t ez miatt, az nyugodtan elkezdheti a Live-ot is fikázni.
Next gen Xbox is x86 alapú lesz, X360 meg PowerPC alapú, pont ezért nem kéne olyan biztosra venni, hogy a next gen xbox is kompatibilis lesz visszafelé. Vannak olyan pletykák, hogy komplett X360 hardver be lesz építve, de nehezen tudom elképzelni, várjuk meg a leleplezést.
Szerencsére folyton be tudod bizonyítani, hogy milyen buta is vagy.
1. Vannak új játékok is
2. Vannak jó eladást hozó játékok is
3. Attól, hogy az eladások nem a legjobbak, még nem feltétlen szar játékról van szó.
4. Ahogy korábban írtam már: akármilyen játékokról is van szó, Live-on mondhatni SEMMIT sem kapsz, szóval alaptalan hülyeségeket pofázol.
Ennyi lett volna, valami okosat biztos tudsz majd írni erre, de azt már nem fogom látni.
Szerintem minden konzolnak megvannak a maga előnyei, és hátrányai. Én azt javaslom (és már valaki előttem is), hogy a kérdező írja le részletesebben, hogy mégis mit részesít előnyben, és mit hátrányban az egyes konzoloknál.
Mert ha a vevő pl. nem akar multizni soha az életében a játékokkal (bár ezesetben ez nem így van, legalábbis a leírás szerint), akkor felesleges foglalkozni ezzel a szemponttal. Ez persze csak egy példa volt, és ezesetben ez a szempont nem igaz, mivel a kérdező akar multizni, de még rengeteg szempont van, ami elhagyható ha az nem igénye a vásárlónak.
Tehát szerintem a kérdezőnek kicsit jobban ki kéne fejtenie az igényeit a konzolokkal kapcsolatban, ezután egyszerűbb lenne eldönteni.
#22.Látod ennyire ps majom vagy különben egy másk oldalon is fent vagyok ugyan így viselkednek a PS3 tulajok ha valamit mondasz a Sony-ra vagy a konzolra rögtön idióta,hülye,stb...vagy.
azt is elkéne mondani a kérdezőnek hogy a PSN fals szolgáltatás mert nincs játék közbeni chat sem cross game chat,csak ha ki lépsz a játékból akkor tudsz beszélni a barátaiddal ez a hátránya az ingyen multinak.
A live-ért,igaz hogy fizetni kell,de ott meg is éri mert nincs hetente leállás karbantartás miatt,nem laggolnak a multis játékok,és nem szakadozik a kapcsolat mint a PSN-en.
A borderlands 2-vel 10-15 órákat multiztam egyszer nem kapcsolt szét vagy laggolt a Live ezért éri meg hiába fizetős 2x stabilabb a PSN-nél ha valamiben erős az Xbox360 hát az pont a Live és a közösségi része.A PS3 ezen a téren a nyomába nem ér.
Nézd meg hogy néz ki a Live klasszisokkal jobban mint a rivális hálózat.
Egy átlag xbox gypfan... be beszéled magadnak hogy mert te fizetsz az online ért jobbat kapsz holott nem...
PS peasant ezt egyedül sikerült kitalálni? vagy segítettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!