Marcus1212 kérdése:

Menne e nekem az Assassins creed 1?

Figyelt kérdés

menne e a gepemen az assassins creed 1? Processor: AMD Anthol(tm) 64X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10GHz

Ram:2.00GB(1,87 GB usable)

System type: 32 bit operating System win7 van a gepen.

Es mit kellene meg bele tegyek/kicsereljek a gepben , hogy mennyen az Assassins creed 3 is??

2013. ápr. 29. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a vga-d nem valami vérgagyi integrált akkor mennie kéne.
2013. ápr. 29. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

És a videókártyád?

Mert az bizony sokat számít :/

De, ha az is ilyesmi kategóriás mint a Procid, akkor simán, még talán az Assassin's Creed III is!

Nekem pl 1GB DDR2 RAM-al ment :P

Minimum grafikán persze, de nem lagolt :)

Szóval szerintem töltheted az 1-est simán :D

2013. ápr. 29. 19:29
 3/5 anonim válasza:

Szerintem menne, bár videokártya függő is a dolog. Gyakorlatilag mindent kéne cserélned. Ha a procit lecseréld kell hozzá új alaplap, ahhoz kellenek új ramok (DDR3)...

A Videókártyád sem lehet valami "fényes" és így azt is le kell cserélned, hogy ne fogja vissza az új processzorod. Ha videókártya csere akkor új tápegység is szükséges stb... :D

Egyszóval: mindent! :(

2013. ápr. 29. 19:30
 4/5 anonim válasza:

Ha a kártyád minimum egy GeForce 6800+/ATI Radeon X1600+ akkor simán menni fog vagy ha újabb integrált...

Megjegyzés képpen ha veszel bele egy 14 E FT+ os VGA-T még a 3-at is vinni fogja :)

2013. ápr. 29. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:
thx, leszedem az 1 est , am mar leszedtem regeben a revolutionst elinditottam , hang volt , csak fekete kepernyo volt az egesz
2013. ápr. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!