Mi a véleményetek a ASUS Nexus 7 tabletről?

Figyelt kérdés
Most akarok venni, és azt szeretném megtudni, hogy van e értelme vagy gyorsan tönkre megy?

2013. ápr. 25. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Van értelme. Referencia készülék. Jelenleg ez az alap.
2013. ápr. 25. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb, de várnék a vásárlással, Google I/O-n valószínűleg bejelentenek egy feltúrbózott Nexus 7-et 1080p-s kijelzővel meg mindennel változatlan áron (legalábbis külföldön, itthon jobban megy a lehúzás), a jelenlegi modell ára meg lemegy 150 dollárra (tehát itthon elméletileg 10k-val kéne olcsóbbnak lennie majd).
2013. ápr. 25. 21:22
 3/5 anonim válasza:
legutolsó válaszadó, és azt nem tudod véletlenül, hogy ez az új mikorra várható? én is most szeretnék venni Nexus 7-et, mert akkor lehet, megvárom, ha tényleg lemegy az ára! vagy ugyanannyiért megveszem az újabbat :D
2013. máj. 11. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Google I/O május 15-17-ig fog tartani, szerintem már az első nap bejelentik, ha tényleg lesz. És ha valamiről ennyi pletyka szokott lenni, az rendszerint be is szokott jönni, szóval én már biztos vagyok benne, hogy lesz.

Az viszont jó kérdés, hogy pontosan mikor lesz majd kapható, meg kéne nézni a Nexus 7 bejelentése és forgalmazása között mennyi idő telt el, de erre én most lusta vagyok.

Abba biztos vagyok, hogy még nyáron itthon is kapható lesz.

2013. máj. 11. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Közbe megtaláltam, Nexus 7-et is a Google I/O-n jelentették be, ami tavaly június 28-án volt, és július közepétől lehetett megvenni (vagyis gondolom csak Play-ről megrendelni, ahonnan 1-2 hét még mire kiszállítják, de ez csak USA), azt viszont nem találtam meg, hogy nálunk mióta elérhető, de a lényeg, hogy nyáron biztos kapható lesz.
2013. máj. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!