Hogyan lehet/tudom az univerzális távirányítót beüzemeltetni? (URC22B)
Eltűnt itthon az egyik távirányítónk és ezért vettünk egy univerzálisat (neve: URC22B), de nem tudjuk, hogyan tudnánk ezt a tv-hez kapcsolni? Már elég sok módszert alkalmaztunk és meg is próbáltuk lefordítani, hogy hogyan kell, de nem igazán sikerült...
Esetleg tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!!
Az előző válaszoló jól mondja,kell hogy legyen hozzá egy kis füzet amiben,a különböző TV típusok kódjai vannak.
Még egy apróság ha pár száz forintos távirányítóhoz ne fűzz nagy reményeket nekem is volt 600Ft-os,800Ft de nagyon elegem lett hogy mind fosi.Legutóbb egy LG vettem majdnem 5000Ft-ért azzal tényleg mindent lehet vezérelni az olcsók semmit nem érnek.
Nekem az LG-n úgy működik hogy a kiválasztott eszköz(DVD,TV,stb)gombját lenyomva tartom és ha elkezd a gomb villogni akkor 5mp van hogy beírjam a kódot.
De,ez távvezérlő függő, biztos le van ott is írva, hogy kell beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!