Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet/tudom az univerzá...

Hogyan lehet/tudom az univerzális távirányítót beüzemeltetni? (URC22B)

Figyelt kérdés

Eltűnt itthon az egyik távirányítónk és ezért vettünk egy univerzálisat (neve: URC22B), de nem tudjuk, hogyan tudnánk ezt a tv-hez kapcsolni? Már elég sok módszert alkalmaztunk és meg is próbáltuk lefordítani, hogy hogyan kell, de nem igazán sikerült...

Esetleg tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm!!

2013. ápr. 24. 20:21
 1/6 Horváth Zsolt Levi ***** válasza:
Kell,hogy legyen hozzá egy kiskönyv amiben benne vannak a tipusok..samsung,sony..stb.. minden tipusnak van egy száma amit a távirányítónak kell megadni és müködni fog!
2013. ápr. 24. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló jól mondja,kell hogy legyen hozzá egy kis füzet amiben,a különböző TV típusok kódjai vannak.

Még egy apróság ha pár száz forintos távirányítóhoz ne fűzz nagy reményeket nekem is volt 600Ft-os,800Ft de nagyon elegem lett hogy mind fosi.Legutóbb egy LG vettem majdnem 5000Ft-ért azzal tényleg mindent lehet vezérelni az olcsók semmit nem érnek.

2013. ápr. 25. 10:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Van hozzá kiskönyv és ki is próbáltuk az összes kódot, de nem voltunk biztosak benne h egyáltalán jól adtuk meg (úgy értem h melyik gombot kell megnyomni hozzá stb.)
2013. ápr. 25. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az LG-n úgy működik hogy a kiválasztott eszköz(DVD,TV,stb)gombját lenyomva tartom és ha elkezd a gomb villogni akkor 5mp van hogy beírjam a kódot.

De,ez távvezérlő függő, biztos le van ott is írva, hogy kell beállítani.

2013. ápr. 25. 17:52
 5/6 Horváth Zsolt Levi ***** válasza:
így vín íhogy az elöttem szoló irja... tv-funkcio és amikor villog beirod a kódot ami általában 3 számjegy!
2013. ápr. 26. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is szo....m,aztán vettem hozzávalót 3500-ért. A "vatera" is tele van forgalmazókkal-ha nem jön össze rendelj egyet és nem lesz gond.
2013. jún. 22. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!