Pink07 kérdése:
Az Orion PIF22-DLED LCD Full hd tv-t, hogy állítsam be, a tökéletes képminőségért?
Figyelt kérdés
Ezt full hd tv-m lenne:
képélesség 0-31-ig lehet
a szín 0-63-ig lehet
kontraszt 0-63-ig lehet
Világosság 0-63-ig lehet
háttérvilágítás az alacsony, közepes és maximális között lehet állítani.
a módok: Természetes, Mozi,Játék,Dinamikus
zajcsökkentés kell? ha kell mennyi, alacsony, közepes maximális,
2013. ápr. 22. 08:42
1/5 Salx Narval válasza:
Nézd ez attól függ, hogy neked mi tetszik, én szeretem a kékes eltolódást, erősnek tartom kicsit a mozi funkciót, ezért én a természetest módot kapcsolom be alapból és kicsit eltoltam a kék felé, majd így rögzítettem a saját beállításoknál. Gondolom a te TV is van saját beállítás funkció. Én maximális zajcsökkentést használok, mert idegesítenek a túl erős hangok, hanghatások. Azt tanácsolnám, hogy válasz egyet a gyári beállítások közül és azt finoman hangold az ízlésednek megfelelően, majd rögzítsd. Ezek a tévék szinte minden beállításban szép képet adnak.
2/5 A kérdező kommentje:
a képelléség szerinted mehet maxon? mert azt hallottam, hogy a maxon, már rontsa a képet.
2013. ápr. 22. 09:34
3/5 Salx Narval válasza:
Megint csak azt tudom mondani, hogy egyénfüggő, engem zavar, ezért én visszaveszem kicsit. Amúgy ez a dolog addig lesz csak ennyire fontos amíg új a készülék, hamar megunod az állítgatást, én is így voltam vele eleinte, össze, vissza állítgattam.:D Talán annyit javasolnék, hogy semmit nem szerencsés maximálisra állítani, még a képélességet sem.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. ápr. 22. 14:47
5/5 A kérdező kommentje:
hát szerintem meg is találtam a beállításomat. :D
2013. ápr. 22. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!