Az Ipod-on (igen a kisebbiken) lehet-e élvezetesen könyvet olvasni, vagy túl kicsi a kijelzője?
Olvasásra nem kérdés, ebook, nem csak a mérete, a kijelzője miatt is.
De iPod-on is lehet olvasni könyvet, nem olyan jó, de én olvastam már végig egy könyvet 3.2"-es kijelzőn is, és azért elviselhető.
Ha játszani is akarsz akkor kilőve az ebook. Viszont akkor már inkább vegyél valami nagyobb kijelzős Androidos telefont, azon tudsz játszani is, és a nagyobb képernyő miatt jobb is rajta olvasni. Vagy egy tabletet, annak ugyanakkora, vagy nagyobb is a kijelzője, mint egy ebooknak, olvasás ebook után azon a legjobb, és játszani is lehet rajta. Árban sem vészes, egy ebook minimum 20 ezer, de inkább drágább, iPod meg simán van 30k, még használtan is, egy már jónak mondható tablet meg újonnan 35k.
Amúgy 18/F vagyok.
Szüleid logikáját nem értem.
Tehát telefon nem jöhet szóba, de egy olyan dolog, amivel ugyanazt meg tudod csinálni, abszolút ugyanaz (iPod), vagy ugyanaz, csak nagyobb képernyővel (tablet), és ugyanúgy el tudják lopni tőled, az már nem jöhet szóba?
Ezt próbáld nekik elmagyarázni, hogy semmi különbség köztik ellopják-nem lopják el szempont szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!