Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Ipod-on (igen a kisebbiken)...

Az Ipod-on (igen a kisebbiken) lehet-e élvezetesen könyvet olvasni, vagy túl kicsi a kijelzője?

Figyelt kérdés
Tudniillik én a kettő között vergődöm: E-Book vs IPod

2013. ápr. 21. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Olvasásra nem kérdés, ebook, nem csak a mérete, a kijelzője miatt is.

De iPod-on is lehet olvasni könyvet, nem olyan jó, de én olvastam már végig egy könyvet 3.2"-es kijelzőn is, és azért elviselhető.

2013. ápr. 21. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de te mit javasolsz akkor: E-Book vagy IPod? mert szeretek, sőt imádok olvasni, de annyira szeretek játszani is!!!! amúgy te ki vagy? már bocs, de legalább annyit árulj el hány éves vagy és hogy fiú vagy-e vagy lány?
2013. ápr. 21. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha játszani is akarsz akkor kilőve az ebook. Viszont akkor már inkább vegyél valami nagyobb kijelzős Androidos telefont, azon tudsz játszani is, és a nagyobb képernyő miatt jobb is rajta olvasni. Vagy egy tabletet, annak ugyanakkora, vagy nagyobb is a kijelzője, mint egy ebooknak, olvasás ebook után azon a legjobb, és játszani is lehet rajta. Árban sem vészes, egy ebook minimum 20 ezer, de inkább drágább, iPod meg simán van 30k, még használtan is, egy már jónak mondható tablet meg újonnan 35k.

Amúgy 18/F vagyok.

2013. ápr. 21. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg jó lenne egy androidos telefon, de azt nem engedik a szüleim, mert "azt bármikor kikaphatják a kezedből" jelmondattal erősen harcolnak az ilyen telefon ellen. Viszont azt mondják ha a 3/4-e pénz meg van akkor megvehetek egy olyan szerkentyűt ami természetesen nem telefon (legnagyobb sajnálatomra). Tehát a tablet is jó megoldásnak ígérkezik, de azzal mondjuk nem tok a metrón olvasni, ez a nagy problémám......
2013. ápr. 22. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szüleid logikáját nem értem.

Tehát telefon nem jöhet szóba, de egy olyan dolog, amivel ugyanazt meg tudod csinálni, abszolút ugyanaz (iPod), vagy ugyanaz, csak nagyobb képernyővel (tablet), és ugyanúgy el tudják lopni tőled, az már nem jöhet szóba?

Ezt próbáld nekik elmagyarázni, hogy semmi különbség köztik ellopják-nem lopják el szempont szerint.

2013. ápr. 22. 19:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem nem is az a probléma hogy ellopják, hanem hogy ők nem akarnak haladni a korral. Az E-Book-ra azt mondják hogy nem nagy cucc, mert az csak elektronikus könyv, de a telefont a "boszorkánykodás művének" tekintik. Az Ipod-ba meg azért egyeztek bele, mert ..... igazából nem egyeztek bele, de most már úgy is mindegy. Mert a jövő héten megrendeljük az E-Book-ot. DE köszönöm a segítséget :) !!!
2013. ápr. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!