Mi az az "Ethernet"?

Figyelt kérdés
MID m7206-os tabletem van, és gépre szeretném csatlakoztatni... Az a gyanúm hogy az ethernet lesz az amivel tudok csatlakozni a géphez. Ha nem, hogyan kell? Köszi!
2013. ápr. 20. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy értsem..asztalihoz akarod csatlakoztatni? miért is? Nincs wifid?
2013. ápr. 20. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
mi ez az összevissza duma? XD wifi router és kész ...
2013. ápr. 20. 15:00
 3/6 A kérdező kommentje:
tisztába vagyok vele hogy wifi, meg router, van is, de akkor magyarázd már el hogy a számitógéppel hogyan tudom "vezérelni"? úgy gondoltam, mint hogyha a telót csatlakoztatnánk a géphez. én is ezt akarom elérni. de hogy, mert wifi ide-oda az ok, de hogyan csatlakoztassam a géppel kábel nélkül? (mivel az nincs, se kábel, se csatlakozó) ! Akk. hogy??
2013. ápr. 20. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
talán wifin keresztül? és azt hogy?
2013. ápr. 20. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
még mindig nem értem mit hadoválsz . ha másolni akarsz a gépről a tabletre dolgokat, akkor vegyél OTG kábelt
2013. ápr. 20. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

tehát van egy asztalid, és vettél routert, azt szeretnéd beüzemelni, hogy legyen wifid?

mellékelten kapsz egy útmutatót, amiben részletesen leírják rajzostámogatással, mit hová.. semmit nem lehet eltéveszteni...

2013. ápr. 20. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!