Ezen a TV-n van AllShare (DLNA)? [Samsung UE22ES5000]
!!! MIELŐTT !!!
Bárki azt mondaná, hogy GOOGLE...
Már kerestem, de a bizonytalanság megmaradt, mert...
Itt azt írják, hogy van: [link]
Itt pedig azt írják, hogy nincs (legalábbis nem említik):
Melyik a jó? Van vagy nincs?
Köszi a segítséget!
Mind a két link ugyan az ember!
Egyébként csak ezt tudja.Egyébként,nincs benne az fent említett funkció.Legközelebb itt nézz műszaki cikkeket, mert pontosabb a termékleírás.
"A ConnectShare Movie funkcióval az USB adattárolót egyszerűen csatlakoztathatja a televíziójához, és azonnal lejátszhatja a rajta tárolt filmeket, fényképeket és zenéket. Válogasson a tartalmak széles választékából nappalija kényelméből, egyenesen a televízióján."
Igen?
Az árukereső fent azt írja, hogy nincs se Ethernet se DLNA, alul a tulajdonságoknál a csatlakozóknál pedig azt, hogy 1 LAN...
Akkor most mi az igazság? :)
Akkor ezt tudom javasolni,én már többször hívtam őket segítőkész,és megbízható csapat.
"Telefonos ügyfélszolgálatunkon, az ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számon hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között, szombaton és vasárnap pedig 9 és 16 óra között az alábbi kérdésekkel kapcsolatban várjuk hívását:
Általános termékismertetés
Tanácsadás vásárlás előtt álló ügyfeleinknek
Készülék beállításokkal kapcsolatos információk
Szervizpartnereinkkel kapcsolatos tájékoztatás
Vásárlói észrevételek, javaslatok fogadása termékeinkről és szolgáltatásainkról
Javítási igény felvétele és továbbítása szerződött márkaszervizeink felé – ebben az esetben kérjük, készítse elő a termék jótállási jegyét és/vagy számláját! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!