Szerintetek, hogyan lehet PS3-on külső vinyóról,4 gb-nál nagyobb kiterjesztésű fájlokból álló játékot elindítani? Mert ugye a PS3 csak fat 32-re leformázott vinyót ismer fel, de sok játék 8-10 gb-os fájlokból áll, mégis elindítják őket valahogy!
Úgy kérlek szépen hogy megveszik a boltból....
Áhh csak hülyülök XD Úgy tudják elindítani hogy HA 1db file több mint 4 gb nem tudják felmásolni* de mivel a ps3 játékba van vagy nagyon sok file ami megoszlik lazán fel lehet másolni...
*Arra is van módszer ha a file több mint 4gb... total commanderrel feldarabolod ráhúzod a cuccot és újra egyesíted vinyón belül
Hmmm...ezt most nem egészen értem . Hogy érted azt, hogy a ps3 játékba van sok fájl, ami megoszlik ?
Nekem simán a kitömörítés után akkora fájlok vannak benne, hogy egyáltalában, sehogyan sem tudom feltenni őket fat32-es vinyóra ! Kiírja, hogy nincs elég lemezterület !
Hát figyi 10gb ot nem fogsz feltenni 4gb pendrive ra XD [kevés a helyed a pendriven]
Jah és cfw-van a gépeden ugye?
Nagyon nem vagy képbe, nem 4 gigás pendrive-ról van szó.
Természetesen van rajta cfw, 4.30-as Rogero és nem 1 gb-os pendrive-om van, hanem egy 1 terrás külső vinyó !:)
Amin szépenmegy is pár játék, de amikben 9 gigás fájlok vannak ( nem feltétlenül pkg ), azokat sehogyan sem tudom futtatni se külsőről, se belsőről ! Írták valahol, hogy szét lehet szeletelni a fájlokat valami proggival, de szerintem ez kamu !
Am nem toom mit csinálsz vagy hogyan én pl legnagyobb game amit feltettem 22gb volt és gond nélkül felment 7mb/s sebességgel.
Amit szét kell szedni az csak a pkg (ha több mint 4gb) mivel az 1 file.
Totál commanderrel kell szétbontani...
" 9 gigás fájlok vannak" Konkrétan melyik játékról van szó? és mi a 9gb file nak a kiterjesztése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!