Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen Smart TV-t vegyek 107...

Milyen Smart TV-t vegyek 107 centis kategóriában?

Figyelt kérdés

Egyelőre a Philips 42PFL4007H-t és 42PFL3507-t néztem ki, mert ezek tűnnek a legolcsóbbnak (most 140 körül van az áruk), de fogalmam sincs, hogy igazából mit tudnak ezek.

A termékismertetőkből számomra nem igazán derül ki, hogy valójában mire használhatók és mennyire. Szóval ha van valakinek tapasztalata, tudna tanácsot adni?

Egy ilyen ún. Smart TV úgy használható, mint egy böngésző, vagyis bármilyen filmet meg tudok rajta nézni a YouTube-ról vagy máshonnan? Vagy meg van határozva, hogy milyen oldalakat tudok elérni?

Olvastam olyan véleményt is a 3507-ről, hogy iszonyú lassan tölti be a YouTube-ot. A 4007-nél viszont nem írják, hogy a YouTube-ot is lehet rajta nézni, hanem csak mindenféle más idegen nyelvű meg fizetős ökörséget, úgy hogy nem tudom, mi lenne a jobb.

Persze nem ragaszkodom a Philipshez, ha van ilyen kategóriában, ami jobb, és hasonló az ára, akkor az is érdekel

Előre is köszönet minden hasznos tanácsért.

2013. ápr. 17. 02:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak is Samsung TV a többi a közelében sincs!

Ebben benne a WiFi + 3D kapsz hozzá két szemüveget is csatlakoztathatsz hozzá billentyűzetet és egeret így könnyebb a böngészés.Nekünk és több ismerősömnek is ilyen TV-je van nagyon elégedettek vagyunk mindnyájan vele akár filmezés vagy konzolozás terén is.Arra viszont felhívnám a figyelmedet hogy az ilyen Smart TV-k csak 10Mb internet gyorsaság felett működnek jól,ha lassabb,akkor nem működik ez a funkció.

[link]

2013. ápr. 17. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor Samsungban fogok gondolkodni. Elmondanád, pontosan melyik típus ez, amiről írtál?
2013. ápr. 18. 04:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

samsung. csak szakboltban. ott mindent elmondanak.

alapból LED, HDMI, USB, és kábel nélkül is vegye a digitális alapadókat.

2013. ápr. 18. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Amiről írtam az "Samsung UE40ES6100" megnevezésű 200Hz-es LED háttér világítású SMART 3D-TV.

A SMART funkció működéséhez 10Mb-nél nagyobb internet sebességre van szükség,ha csak 10Mb,vagy annál lassabb, akkor nem fog működni.Ez le van írva a kézikönyvben,de ugyebár,azt csak a doboz kibontása után tudod elolvasni.

Barátok,és ismerősök akiknek ez a típus van,eddig semmilyen negatívumról nem számoltak be legyen filmről,vagy konzoljátékokról szó minden esetben kiváló képminőséget tapasztaltak.Egyébként nekünk is ez a típus van,csak 37"-os kijelzővel én sem tudok beszámolni negatívumról pedig lassan 6 hónapja megvan.

2013. ápr. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!