Meglehet valahogy oldani?

Figyelt kérdés

Előre is bocsi de nagyon nem vagyok otthon a témában.

NA szóval van egy 4 csatornás ,erősítőm amire ugye 4 hangfalat lehet kötni. 2db 2 utashangfalat meg kettő mélyet szeretnék rákötni. Az lenne a kérdésem ,hogy ha veszek egy ilyent Behringer VMX 300 keverőt és bekötöm, akkor lehetne olyant ,hogy azokkal a csúszkákkal meg potikkal , amik rajta vannak az egyikkel a 2 utas hangfal hang erejét növelem a másik csúszkával meg a mélyekét. Tehet lehet így külön szabályozni a 2 2 hangfalat magas mély állítása külön ? Bocsi ,hogy ilyen bénán fogalmaztam remélem tudtok segíteni előre is köszi a válaszokat

2013. ápr. 17. 01:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs az erősitön mélynyomo kimenet akkor nem tudsz rá kőtni mélyet.
2013. ápr. 17. 02:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy is rá tudsz de nem szabad....mert meg hal .
2013. ápr. 17. 02:26
 3/9 Salx Narval ***** válasza:
Ezt keverő nélkül is tudnia kell az erősítődnek. A mélynyomókhoz is kell egy-egy hangváltó és szerintem ennek így működnie kell.
2013. ápr. 17. 05:12
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat de én arra lennék kíváncsi,hogy tudom e külön kezelni 4 hangfalat? Tegyük fel nincs mély láda csak 4 hangfal . Tudom-e a keverővel külön külön a 2 2 hangfalat kezelni ? tehát mind a 4 hangfalon ugyan az szól de tudom állítani mind a két pár hangfalon külön külön magasat és a mélyet is ?
2013. ápr. 17. 16:13
 5/9 A kérdező kommentje:
és ha igen akkor hogyan?
2013. ápr. 17. 16:22
 6/9 Salx Narval ***** válasza:
Ehhez 2 db sztereó erősítő kell, mindegyikre 1-1 pár hangfalat kapcsolhatsz és így, külön tudod szabályozni a hangerőt és hangszínt is. Azon múlik a dolog, hogy az erősítőd 1 vagy 2 pár sztereó végfokkal rendelkezik e.Nagyon egyszerűen meggyőződhetsz erről, csak meg kell nézned, hogy az erősítődön hány db hangerő, hangszín, szabályozó gomb van,ha 2-2 akkor működik, ha 1-1 akkor az csak sima sztereó, akkor is ha 4 hangfalkimenete van, ez esetben nem keverő kell, hanem még egy sztereó erősítő.
2013. ápr. 18. 04:02
 7/9 Salx Narval ***** válasza:
Add meg az erősítőd típusát,abból kiderül mid van.
2013. ápr. 18. 04:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudod így megcsinálni.

A keverő két (pontosabban 3+mikrofon) potmétere, azaz csatornája egy ugyan azon kimentetét kezeli a keverőnek.

Ez zenék keverésére van.

Ezt két erősítővel, és az erősítők potijával tudod megcsinálni.

2013. ápr. 18. 14:31
 9/9 A kérdező kommentje:

nah végre erre voltam kíváncsi :D

köszönöm mindenkinek aki válaszolt

2013. ápr. 18. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!