Lehet valahol még kapni Nintendót?

Figyelt kérdés

Arra a Nintendóra gondolok, amit még régen lehetett kapni a piacokon (Sárga kazettával működött).

Tegnap bemondta a szolgálatot. Igaz 2013-van, de én a mai napig el tudnék rajta játszani. Lehetne valahogyan pótolni?

Van még ilyen egyáltalán?

2013. ápr. 15. 20:14
 1/4 anonim válasza:
PeCsa bolhapiacon pont a múlt héten láttam egyet, amire épp alkudoztak, voltak hozzá játékok is. Persze ez nem garancia arra, hogy épp akkor lesz, amikor te kimész, de nagyobb bolhapiacokon kis utánajárással szerintem találsz valakit akinek vagy van, vagy tud szerezni.
2013. ápr. 16. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Szóval akkor nincs vesztve semmi. Ennek örülök :D

De akkor ezeket még gyártják? Vagy még van nekik ilyen (maradék)?

2013. ápr. 16. 14:59
 3/4 Krisipoke ***** válasza:

Amire te gondolsz, nem egy eredeti dolog, egyszerű utánzat. Nem nagyon gyártanak ma már ilyet, az eredetit is már 20 éve abbahagyták. Nintendo Entertainment System (NES) a hivatalos verzió neve, és ma is komoly piac van rá a gyűjtők körében, és sokkal kisebb is rá az esély, hogy elromlanak (ráadásul eleve mindenük sokkal jobb minőségű). Gyakorlatilag mindenhol találsz hozzá játékokat, főleg interneten (eBay, Vatera, stb), de ahogy írták már előttem, bolhapiacokon is előfordulnak.

Mivel márkás, hivatalos játékok, egy kazetta (amin egy játék van, 1-2 esetben előfordul, hogy 2 vagy 3), átlagban 1000-2000 forint körül mozog, de vannak ritka dolgok is, amik között előfordul az akár 200 000 forintos játék is.

De amúgy netről is le lehet ezeket tölteni azoknak, akik a kevésbé legális és autentikus utat választják, és emulátoron játszani... :)

Pár fantasztikus cím a gépre: Super Mario Bros 1-2-3, The Legend of Zelda 1-2, Kirby's Adventure, Castlevania 1-2-3, Final Fantasy, Little Nemo, Mega Man 1-2-3-4-5-6, Metroid, Gradius, Parodius, Twinbee, Ninja Gaiden, StarTropics 1-2, stb...

Amit egy kevésbé tapasztalt játékosnak tudnék ezek közül mindenképp ajánlani elsőnek, az talán a Kirby's Adventure lenne. Viszonylag elég könnyű játék, nagyon kreatív, és nagyon szórakoztató.

2013. ápr. 25. 01:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kifogom őket próbálni :)
2013. ápr. 25. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!