A PC-met összekötöttem a házimozi rendszer erősítőjével, de van egy hangos zúgás alapzajnak, mit csinálhatnák ez ellen?
De jó lett volna, ha nekem is lett volna ilyen segedelmem, mikor nekem volt ugyanez a problémám! :))))))))))
Először átmenetileg dugj minden 220-as csatlakozót egy konnektorra, tehát egy elosztót ossz el, és mindent(!) ami a rendszerhez kapcsolódik, tegyél egy konnektorra. Ha tovább is búg, akkor sincs baj, akkor a lakásba bejövő antenna (kábeltévé, tányérantenna, akármi) a ludas: Ekkor venned kell egy olyan kütyüt, melyet úgy hívnak, hogy FÖLDHUROK LEVÁLASZTÓ. ez kb 2000-2500 HUF, tehát nem nagy befektetés. És tá-rááááám!!!!!!!! Működik minden! Gratula, ügyes voltál, majd fizetsz egy sört...
Ui: Rákóczi téren van egy nagy antennás bolt, ott kapsz. Pontos címet keresd a neten. Figyelj oda a dugóra, vegyél átalakítókat is, mert különben megszívod, és mehetsz vissza!!! Ne a net elé tedd, hanem pl ami a videóba, tévébe megy, az elé!!!
A kérdésre kérdéssel kell kezdenem a választ.
Milyen hangkártyád van? Milyen kábeleket használsz?
- Az alaplapi hangcsipek nem minden esetben adnak tiszta jelet. Ilyen esetekben javasolt egy jóminőségű hangkártya beszerzése.
- A kábelezés sem jelentéktelen kérdés...
A jó és tiszta hang csak minőségi, árnyékolt kábelekkel valósítható meg.
- Persze az erősítő sem utolsó szempont. Annak a bemenete mennyire illeszkedik a PC-ből kijövő jelhez.
köszi az eddigi válaszokat
amúgy alaplapi hangkártyám van, és árnyékolt, jó minőségű kábel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!