Mi történt a linuxal?

Figyelt kérdés
A napokban vettem egy DELL INSPIRON 5520 típusú laptopot. Linux Ubuntu Op. rendszer volt rajta. Beállítottam jelszót, de ma megakartam változtatni azt mivel túl hosszúnak találtam egy idő után...rámentem a felhasználói fiókokra ott a jelszóra, de nem engedte annak megváltoztatását. Rákattintottam a "Feloldás" gombra, megadtam a jelszavamat, majd beállítottam arra, hogy nincs jelszó, és bekapcsoltam az automatikus bejelentkezést is. újraindítottam a gépet... be is lépett automatikusan, de telepítéseknél még mindig kér jelszót, de nem fogadja el az eddigi jelszót, se azt, amire megpróbáltam megváltoztatni. így semmit nem bírok telepíteni:( kérlek segítsetek!

2013. ápr. 14. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én értek, csak tudnám minek pofázol bele, ha te ennyire nem...
2013. ápr. 19. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te is csak ugatni tudsz, hogy így kell, meg úgy kell, de mint a legtöbb "hozzáértő" linuxos okoshülye, te se tudsz rá semmi értelmeset mondani, csak lemásolod a többi hülye viselkedését. Neked is binbows telepítést javasolnám, kb. annyit érthetsz hozzá, mint a kérdező.
2013. ápr. 19. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!