Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen a WayteQ xTAB-100 tablet?

Zero666 kérdése:

Milyen a WayteQ xTAB-100 tablet?

Figyelt kérdés
Az adatlapon elég jó dolgokat olvastam róla, de azért érdeklődnék, hogy aki vett magának ilyen tabletet, annak mi a véleménye róla: pl. pl. netezésre milyen szinten hsználható, játékok, mennyire akadoznak rajta, mennyire stabil a rendszere...stb.

2013. ápr. 12. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó kis gép. jó, nem az a hű de komoly 30 magos 1000 GHz es 24 megapixeles első és hátsó kamera super hhdd szaruhártyakijelzős száj, szem, orr követő rendszerrel ellátott gép, de én nagyon imádom és nem akadozna rajta a játékok. stabil a rendszere, de csak azután ha rraktad a 4.0.3 androidot. Érdemes megvenni
2013. ápr. 12. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Netezésre, 1-2 játékra (persze ne nova3 meg modern combat 4, de egy angry birds, temple run 2 stb. jól megy rajta) kiváló. Filmnézésre annyira nem, mert ugye 4:3 arányú, meg a kijelző sem egy ips. Én a kisebb testvérén gondolkozok.
2013. ápr. 12. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

10"-re nagyon kevés az 1024x768-as felbontás , és a 3500 mAh-s aksi semmire sem elég. Ha a kijelző még nem is lenne akkora hátrány, az aksi az tényleg nagyon kicsi.

Hardveresen nem lenne annyira gáz, de az előbbiek miatt rossz vétel.

Nem tudom mennyibe kerül, mert már szinte sehol sem kapható, de ennek a felújított változata, a 100dci nagyon jó vétel (lesz, ha megjelenik), vagy 7"-es tabletek közül Wayteq xTab70dci, utóbbi csak 35 ezer, és nagyon jó tablet.

2013. ápr. 12. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!