Mit jelent az hogy turbo boost segítségével például : 2.6Ghz- (turbo boostal) -3.1Ghz-es lesz egy laptop?
Figyelt kérdés
Már sok helyen láttam így írva ! Gondolom hogy valami hardver turbózást jelent de pontosan nem tudom hogy hogyan .2013. ápr. 12. 10:59
1/3 dirtboy válasza:
pontosan én sem tudom de arról van szó hogy a processzor órajele növekszik.
az informatika nem az én világom de egyik ismerősöm sem tanácsol ilyet,nem tesz jót a procinak azt mondták.
2/3 hozsoltika67 válasza:
'JA AZ SEM TESZ JÓT NEKI HA EGYÁLTALÁN BEKAPCSOLOD'
Ezért találták ki a mérnökök hogy elb****** vele a processzort nem!
3/3 dirtboy válasza:
hozsoltika67
hát nem is biztos hogy azért hogy mindenki átállítsa és úgy hagyja végleg.
másként mi értelme lenne akkor kevesebbel kiadni a gyártónak ha bírja a nagyobb mhzet is?
akkor nem célszerű lenne nekik is egyből nagyobbra megcsinálni és akkor könnyebb lenne eladni.
a proci élettartalma tuti hogy meg sínyli ezt már sok embertől hallottam akik vágják a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!