TV video csatlakozójába bármit bedugunk (digi, playstation, stb. ), akkor miért szalad a kép a tv-n?
Figyelt kérdés
Hitachi márkájú 20 éves tv. Ha csak a rendes antennát dugjuk be, nem digit, akkor jó a kép. A csatlakozót már cseréltük, nem az a baja. Mi lehet?2009. szept. 23. 09:10
1/2 anonim válasza:
Azért mert régi a tv. Én is így jártam a ps2-vel.... az egyik tv-n nem tudom használni, mert szalad a kép. A másik tv-m az kb 8 éves, de azon minden jól működik. Kénytelen leszel benevezni egy új/abb tv-re, ha játszani, vagy digi-zni akarsz. Már 5-10 ezer Ft körül lehet venni újjabb tv-ket, amin ezek a dolgok mennének.
2/2 anonim válasza:
itt találsz olcsón jó TVket, csak szépséghibásak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!