Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Vettem a tegnap egy táblagépet. Eddig minden jó volt, viszont ma délután azt tapasztaltam, hogy az olyan játékok, amikhez kell giroszenzor, úgy érzékelik, mintha 90° balra lenne dőlve a készülék. Tehát pl. Temple Run-nál a csávó állandóan a pálya bal felén megy, és csak akkor hajlandó egyenesen menni, ha jobbra döntöm a tabot 90°-al. Doodle Jump-nál ugyanez a helyzet. Alap-ból álló helyzetben kellene, hogy tartsam, miközben játszom vele, viszont az a kis ugráló figura ordenáré sebességgel pörög balra. Minden más téren hibátlan a gép, tehát a menü úgy fordul, ahogy kell neki, szóval valószínűleg nem a giroszkóppal van gikszer. Egyébként 4.0.4-es Android fut a cuccon!

2013. ápr. 11. 22:19
 1/1 A kérdező kommentje:

Megoldottam! :)

Az Accelerometer coordinate system-et Default coordinate system-ről átállítottam Special coordinate system, to supprt some other games-ra, ezért volt a gikszer!

2013. ápr. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!