Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » HOgyan működik a szobaantenna,...

HOgyan működik a szobaantenna, Még mindig használható?

Figyelt kérdés

Érdeklődöm, hogy a szobaantenna TV előfizetés nélkül is működik? Mi kell hozzá magához a készülékhez, koax kábel stb...

Milyen típusút vásároljak és hol lehet beszerezni? Az olcsó is jó?

Milyen csatornákat lehet vele fogni?

Köszönöm szépen előre is a segítséget!

2009. szept. 22. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, működik tv előfizetés nélkül is és a földi csatornák vételére alkalmas: M1, RTLKLUB, TV2 és elvileg a Viasat3, de az nekünk soha nem jött be.

Nekünk kétféle is volt, bátran mondhatom, az olcsó Tesco-s pont annyit tudott mint a drágább.

Nagyon nehéz beállítani, az szinte lehetetlen, hogy mindhárom csatorna jól jöjjön, ha átkapcsolsz máshová kézzel utána kell állítani.

Mi évekig léteztünk ezzel.

2009. szept. 22. 13:47
 2/9 anonim válasza:

Működik, nekünk is van. A Tv2, M1, RTL Klub fogható vele. (Viasat3 nálunk nincs, de itt Borsodban két szlovák csatorna is fogható.)

Nekünk szép a kép, csak néha a Tv2-ön kicsit csúnyább.

2009. szept. 22. 14:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.egy kicsit ilyesztő, hogy nem jön be minden csatorna élesen. Én Budapesten szeretném használni az antennát. :)
2009. szept. 22. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, mi is Bp-en használtuk, ráadásul még csak nem is panelban hanem családi házban, tehát nem is volt annyira leárnyékolva. Megéri azt a 2-3 ezer forintot.
2009. szept. 22. 14:29
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2009. szept. 22. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
2011-15ig élnek ezek utána minden átáll digitálisra és leállnak a földi sugárzással
2009. szept. 22. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vegyél szobaantennát (az a kerek tükrös, teszkós simán jó), ha nincs kábel, vagy műholdvevő ill. ha nem akarsz ezekre költeni, és megelégszel 4-5 tv-csatornával. Ha a készüléked tud DVB-T-t, akkor zavarmentes képed lesz, mivel az digitális ugye. Nem hallottam arról, hogy 2015-ben megszűnne a földi sugárzás, de ha mégis, 6 évig ingyen néztél tv-t.
2009. szept. 23. 18:14
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Tök jó,én is ezt kérdeztem volna.oksa én is köszi,veszek tescosat,viszont mit kell vele csinálni?hogy kell bállitani?ehhez is van távirányitó?,a dugót bele kell dugni a tévébe?és hogy kell beállitani?tömb lakás tetőtér,szerintetek mehet a dolog?köszönöm)

2010. aug. 25. 12:47
 9/9 A kérdező kommentje:
szia, igen be kell dugni a falba, nem tudok olyat, hogy távírányító lenne hozzá, én is sűrű házak között, ha úgy tetszik "takarásban" használom és jól működik.
2010. aug. 25. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!