Számítógépet és a magnetofont, vagy CD lejátszót össze lehet e kapcsolni felvétel céljából?
természetesen lehet, én anno pénzért csináltam... csak egy jó mazzag kell hozzá és egy felvevő progi, és meg is van
milyen kimenete van a magnetofon nak? (érts itt tuhel jack rca vagy valami speckóbb)
programnak pedig az Audacity a legjobb mert ingyenes és tényleg nagyon magas színvonalú és az egybe felvett kazit könnyen tudod vele darabolni
gondolom, akkor te is épp órán vagy :D
File>Exportálás és a filenevet ahova beirod, ott van alatta egy legördülõ menü, ott kivalasztod az mp3-at
de ha zene CD-t csinalsz akkor celszerubb a tomoritetlen
Az egyik magnetofonomnak a csatlakozója itt látható, a video vége felé, kétszer is, ha jól emlékszem. Nem tudom, hogy milyen fajta.
Íme:
nekem ez a videó hibával tér vissza, mert a saját videóidbol linkelted, es nekem is a sajat videoimat hozza fel :D
amugy ezek a leggyakoribbak:
Tuchel: [link]
Jack(sajnos errol ez a legjobb kép amit talaltam, qz a lenyeg, hogy altalaban ez egy sima lik): [link]
RCA: [link]
de van még
XLR:
Hangszóró kimenet:
errõl nemtudok képet mutatni, általában, ebbe sodort végü mezei hangfal kábelt dugsz
Optikai: errõl sincs jò képem, ez elõtt egy kis ajto szokott lenni, és belül piros fény
"kis" Jack(ismertebb nevén fülhalgató dugó, gyakorlatilag olyan mint a nagy, csak kicsi): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!