Digitális fényképezőgép hány képet csinál memóriakártya nélkül? Mennyibe kerül egy memóriakártya egy olcsóbb, kb 15-20ezer forintos gépbe?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 10:30
1/6 anonim válasza:
Olcsóbb gépekben jellemzően nincs, vagy kevés a memória, azaz memóriakártya nélkül gyakorlatilag nem használható.
Válogass:
Egy 2GB-os kártyára ráfér kb. 400 kép.
2/6 Bartichello válasza:
Hello. Nem tudom milyen géped van de sok gépben már nincs ilyen belső memória hanem csak is külsőre ment. De mondom nem tudom milyened van. Ha még is van akkor is csak pár képre elegendő kipróbálás gyanánt. Javaslom így látatlanba egy 4Gb os kátyát, gondlom SD kártya. Ez nem sok de nem is kevés. Azért el lehet lenni vele. 8 millio pixeles gépnél 4 gb kb 1000 kép. Ha videózol persze akkor jóval kevesebb. Ha full HD ben akkor kb 6-8 perc max. Keress rá a neten hogy mennyi az ára de szerintem nincs 3000 Ft
3/6 A kérdező kommentje:
Aggódtam, hogy esetleg 5-10ezer, de ez így rendben van, köszönöm :)
2013. ápr. 7. 16:25
4/6 anonim válasza:
Hát,én 8000 forintért vettem kártyát (tükrös gépbe).
16gb-os,class 10-es (leggyorsabb sebességű)Ha sorozatfelvételt is szeretnél csinálni,akkor ilyen kell.És a márkája/minősége sem mindegy.
De sokat segítene,ha megírnád milyen géped van konkrétan.
5/6 A kérdező kommentje:
még semmilyen, de nem is kell a legmodernebb és legdrágább sem gépből sem kártyából, nekem elég lesz a 2-4 GB.
2013. ápr. 8. 17:17
6/6 Bartichello válasza:
Mennyit szánsz a gépre maximum ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!