Mitől különb egy 250Gb-os Xbox 360 mint egy 4Gb-os?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni és miért?2013. ápr. 3. 22:43
1/4 anonim válasza:
246 GB-tal különb és nagyobbat érdemes megvenni, mert tudsz rá telepíteni és letölteni.
2/4 anonim válasza:
A 250-est érdemesebb mert rá tudod telepíteni a játékokat. Nekem is ez van mert azt mondták a 4gb-ra nem tudod rá rakni annyi a játékot így a lemezolvasója hamarabb tönkre megy mert mindig használatban van és jobban melegszik emiatt. 250-re rárakhatsz szinte amennyit akarsz így kíméled a géped mert nem pörög folyamatosan..:)
3/4 anonim válasza:
A tároló kapacitásban a 4GB-ra nem tudsz játékokat telepíteni mivel a játékok jóval nagyobbak(4GB fölött).
Ha telepíted őket gyorsabb a betöltés és kevesebb az esély arra hogy akadjanak a játékok + ahogy már előttem is írták kíméled az olvasót a konzolban.
Mindenképpen a 250GB Slim-et ajánlom.
Itt a legolcsóbb a 250GB-os Slim.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket. meg fogadtam a tanácsaitokat és minden klappol. bár csak 43 ezerért vettem :D
2013. aug. 19. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!