A helyedben nem venném meg mivel legalább 3 éves technológia ráadásul csak JPEG és MP3 formátumokat játszik le pendrive-ról.Legalább egy ilyet vegyél főleg ha játszani is akarsz rajta pl:konzolt csatlakoztatsz hozzá és lejátsza a mostani fájl formátumokat pendrive-ról.
Itt pedig olvashatsz a nézési távolságokról ami a mai lapos TV-k esetében más mint a hagyományos TVk-nél.
Ha 10cm-ről nézed akkor sem károsítja a látásod mert ezek a TV-k más kép megjelenítési technológián alapulnak.
Nekem is 32" TV-m van (Samsung)max talán ha két méterről tudom nézni mert nekem is kevés a helyem de pl:ha Xbox-ozok akkor kb: 120-140cm nézem mert így jönnek ki a részletek akárcsak a FULL HD filmeknél.
Utolsó: Nem szoktam TV-n játszani, inkább a csatornákat nézem.
Pendrive-ról pedig nem fogok videót nézni, mivel van a tévének HDMI csatlakozója, így pedig tudom nézni a számítógépről a filmeket, ha éppen azt szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!