LG vagy SAMSUNG Led tv?
Figyelt kérdés
Ezt a kettőt néztem, de ajánlhattok másikat is: [link] vagy [link] (passzív vagy aktív 3D?)indoklást is írjatok légyszíves2013. ápr. 2. 20:06
1/7 anonim válasza:
Még mindig samsung! Az aktív szemüveggel jobb a 3D! Ezt a samut ajánlom, [link] mert nagyobb, és még olcsóbb is az általad linkelttől. Meg nekem is ilyen van, és jó.
2/7 anonim válasza:
Jah és adnak hozzá két szemüveget, a másikhoz pedig nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Pár helyen olvastam hogy felhősödik a képe.Ez igaz?
2013. ápr. 2. 21:07
4/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Szüleim pont egy ilyen készüléket vettek,karácsonyra (UE37ES6100) semmiféle felhősödést nem tapasztaltunk a filmek nézése közben pedig jó párat megnéztünk.Az egyik nagyon jó barátom,szintén ezt a típust vette csak 40"-es kivitelben,én segítettem neki a választásban ilyen jellegű problémát egyszer sem tapasztalt sőt örül hogy rám hallgatott és nem LG-t vett.Mint,egy ismerőse aki 1 éven belül most viszi 3-szor szervizbe a 400hz "csoda"TV-jét és ha hiszed ha nem ugyan olyan Samsung-ra cseréli a jövő hónapban,mint amit a szüleim is vettek és amit te,is linkeltél.Annyit mondott LG-t soha többet nem vesz ebben az életben.
7/7 anonim válasza:
És pont ugyan ilyen LG-ről van szó sosem volt 400Hz-es a panel ami benne van.
"Cikkünk elején írtuk, hogy a BFI nem tűnt el végleg. Az LG 400 Hz-es tévé prototípusában (ami valójában 200 Hz-es tévé BFI-vel kombinálva), a Sharp és a Samsung 100 Hz-es LED-es tévéiben használja. A háttérvilágítás nem egyszerre, hanem egy meghatározott minta alapján változik – lásd az ötödik ábrát a Sharp LC-52XS1E tesztünkben –, részben ennek is köszönhető, hogy a fekete képkockák beillesztése ellenére nincs érzékelhető vibrálás."
Itt a teljes cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!