Nagyon sürgős! Miért nem idul a Windows 8-am?
Ma éjjel tökéletesen futott, gyors volt, stabil, imádom. Ám ma reggel felébresztettem alvó állapotból és teljesen kifagyott. Kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam, megjelent az a kék kis ablakocska, töltött, majd kiírta, hogy sikertelen (win8-as kékhalál) majd automatikusan kiírta, hogy felkészülés a javításra és csend. Azóta, kb 1 órája egy fekete képernyőt nézek.
Kell a gép, hiszen holnap utazok vissza Bécsbe és rajta van a tanulni valóm is, ill több prezentációm, ami kell. :(
Samsung NP300 E5X és Windows 8. Semmi extrémet nem csináltam vele, leszedtem egy német filmet nCore-ról és a VLC playerrel megpróbáltam "felhúzni", hátha lejátszásra képes lesz.
Ma is tanulni akartam volna róla...de így.
A normális válaszokat előre is köszi. :)
Kiírja, hogy felkészülés a telepítésre és ott fagy ki. Kb 1 órán keresztül kíra, majd kikapcsoltam. 1 óra alatt 3x felteszem a komplett rendszert.
Jól ismerem a számítógép működését, de ilyenről nem is hallottam még, és nem is gondoltam, hogy létezhet. Se BIOS-ba se tudok belépni
Már a Samsung központi szervizébe bevittem.
Az a gond, hogy a Bios-ba nem tudok belépni, pedig a boot sorrendet ott kellene átállítani.
Jelenleg CD, HDD, USB. Ez a sorrend. A biosba nem enged belépni, a HDD bent van, ezt érzékeli, de usb-ről meg nem bootol, ha a hdd bent van - igaz, kiszedhetném, ám akkor megsérülne az a bizonyos garancia matrica, így ugrana a gari, az 5 hónapos notimról.
Ha készen lesz, megírom, hogy mi volt a baja. A segítségedet pedig köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!