Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Honnan milyen régió kódja az...

Honnan milyen régió kódja az Xboxom-nak?

Figyelt kérdés

Természetesen made in china....

akkor NTSC?

2013. ápr. 1. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Az összes XBOX made in China, nem ettől függ.

Ha Európában vásárolták és nem babráltak vele, akkor PAL. Ha piszkálták a chip-et, akkor lehet NTSC és Regionfree is.

2013. ápr. 1. 23:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát az kár...

Én már ismerőstől vásároltam és flash is van rajta,csak azért kérdezem mert van egy program és az kéri a Régió kódot,csak így nem tudom melyik az.

2013. ápr. 1. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
melyik az a progi ami kéri?
2013. ápr. 2. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
amúgy ha palos renszerü a gép akkor csak pálosal lehet flaselni külömben csak egy szép hibakodot kapsz ,ami meg a progit ileti amivel régió free-vé teszed a gépedet az csak a játékokra vonatkozik atól még a gép palos vagy ntsc marad!
2013. ápr. 2. 14:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem nagyon értek a témához ezért kérdezem,igen játékot kéne patch-elni,és ezek közül lehet választani :NTSC/U

PAL/Austria PAL/Europa NTSC/J(Japan) NTSC/J (China)

NTSC/J(Other)

2013. ápr. 2. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt mondom meny az xboxklub oldalára ott profik a srácok és segítö készek ök jobban el tudnák magyarázni én pl olyan progit használok aminél szét kell bontani a játékot és ezen belül van egy boot fájl amit át kell kreálni mint pl: pal /ntsc automatikusan induljon vagy menüböl inditható legyen stb.
2013. ápr. 2. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Fogj egy újra írható lemezt és probálgasd ha ez csak egy játék akor azal nem cseszed el a gépet.
2013. ápr. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!