A Reflex R-150 Mega Baby és az Ibiza Sound Disco-12B közül szerintetek melyiket vegyem meg? Lécci indokoljatok is.
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 09:32
1/8 anonim válasza:
Ez nem kérdés, a Reflex kb 100X komolyabb. Úgy is mondhatom a Reflex egy profi cucc, az Ibiza meg házibuli kategória, kegyetlen rossz hangfal, kevés terhelhetőséggel. Ég és Föld a kettő!
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát a fenti két hangfal közül a reflex fog jobban, és hangosabban szólni? Csakmert az ibiza 300/600W 103 dB a reflex pedig 150/300W 99 dB.. Nekem még egyik se volt ezért kérdezlek inkább titeket..
2013. márc. 31. 12:52
3/8 anonim válasza:
Igen, csakhogy a Reflex VALÓS adatokat ad meg , az IBIZA meg írjunk rá nagy számokat , akkor azt hiszik, hogy jó elvet követik. 103dB lehetetlen is lenne sima frontszerelt ládánál. Tényleg nem egy kategória a kettő!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..
Még annyi hogy egy 120/300W/8ohm végfok jó ezekhez a hangfalakhoz? [ A Reflexekhez ]
2013. márc. 31. 18:23
5/8 anonim válasza:
Olyan kell hozzá ami 8 Ohmon lead 150W-ot. (RMS)
6/8 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy az erősítő RMS teljesítményének 20-30%-al kisebbnek kell lennie a hangfal RMS teljesítményénél..
2013. ápr. 1. 12:38
7/8 anonim válasza:
Ezek valós adatok, itt nem kell kisebb erősítő. Valós 150W terhelhetőséghez valós 150W tökéletes!
8/8 anonim válasza:
Igazából ezek a Reflexek többet is bírnak, ha odafigyelsz rájuk. Én Castone CPA-800B -vel hajtom ami 2X300W-ot tud 8Ohmon. Simán bírják, annyi a titok, hogy nem engedem, hogy torzan szóljon, mert a torz jelek akár kis teljesítménynél is kinyírják, de nagy teljesítménynél szép tiszta jellel kiválóan zenélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!