Beyerdynamic fejhallgató márkáról vélemények, akinek volt, vagy van ilyenje?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 20:51
2/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert van még egy AKG és egy Audio-technica fejhallgató is, amik nagyjából azonos árkategóriában elérhetőek számomra. De ez ezt a Beyerdynamic-ot nem ismertem.
2013. márc. 28. 22:03
3/6 anonim válasza:
Ezek egy ligában játszanak, mindegyik jó, nem áruházi fejhallgató kategória.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, szerintem a Beyerdynamic mellett döntök, ígéretesnek tűnik, amiket olvasok róla.
2013. márc. 28. 23:44
5/6 gabba83 válasza:
egyetértek az előttem szólókkal. Azok a fülhallgatók amiknek neve jól cseng a zeneiparban nyugodtan megveheted. Nekem volt AKG-is Sennheiser-em is mind mikrofonban, mind fülhallhatóban, és nem csalódtam egyikben sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Na de még egy kérdés... a Beyerdynamic-nak szivacs, az AKG-nak igazi bőr és az Audio-Technica-nak műbör a párnája. Esetleg tartósságban van különbség? Gondolom a szivacs a leggyengébb, nade szét is menne egy néhány év alatt?
2013. márc. 29. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!