Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan inditsam el recovery...

Hogyan inditsam el recovery mode-ban?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen tabletem: MyAudio Series 7 708AG tablet 8GB

Az van vele hogy amikor bekapcsolom bejön az android logo,és utána nem csinál semmit,a sajátgépben ott vannak a meghajtók de nem lehet megnyitni őket..Igy próbáltam már frissiteni a leirtak alapján,de egyszerüen nincs kapcsolat a pc között,vagyis hát elméletileg van,mert a meghajtó megjellenek,de az eszközkezelöben felkiáltó jel van az egyébb eszközöknél és ott kiirja hogy Android de felkiáltó jel van..Egy tag azt mondta hogy az-az eggyetlen megoldás hogy felmásolom micro sd-re a progiját és recovery mode-ban inditom a tabletet..De azt hogy kell? Álitolag virust kapott a tablet,ezért nem lép tovább az androidnál..

2013. márc. 27. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokféle lehetőség van a recovery módba való bejutáshoz, felsorolok párat: Power gomb + hangerő fel vahy hangerő lefelé gomb, power gomb + középső (home) gomb + hangerő fel / le gomb, power + középső (home) gomb, ha van kamera gomb, akkor kamera gomb + hangerő fel
2013. márc. 28. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. márc. 28. 11:02
 3/5 LeGekka válasza:
Akkor melyik jó? - Ha már visszaírtad hogy köszi... -,-
2014. márc. 22. 19:23
 4/5 kilroy ***** válasza:

Sajnos nekünk is ilyen van... sajnos...

Minden hónapban megadja magát, már csak szervízbe visszük vissza, de sose árulják el mit csináljak rajta, mert se recovery, se download mód nem jön be. Full xar az egész vas, a szervízről meg nem is beszélve.

Na szóval vírus nincs ilyen(!). Nem tudom ki mondta, de nagy hülyeség. Megoszlik a vélemény, hogy van-e androidra, szerintem nincs, csak bloatware, meg inkább ilyen reklámos, spames dolgok. Úgyhogy amit vírusnak neveznek, az nem is az ("A számítógépes vírus olyan program, amely saját másolatait helyezi el más, végrehajtható programokban vagy dokumentumokban. Többnyire rosszindulatú, más állományokat használhatatlanná, sőt teljesen tönkre is tehet." , "számítógépes" szót cseréld ki androidra).

Frissítés kb szerintem ugyanígy néz ki, mint ennél: [link]

2014. máj. 14. 12:00
 5/5 kilroy ***** válasza:
Na így megy, kipróbáltam: "Keressünk egy gombostűt és nyomjuk be a mikrofon résébe. Van ott egy gomb, amit nem is olyan egyszerű megtalálni. Szóval nyomjuk be a gombot és közben csatlakoztassuk a géphez az adatkábel segítségével. Fontos, hogy először a gombot nyomjuk be és csak utána csatlakoztassuk."
2014. máj. 19. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!