Egy erősítőn hogy lehet ezt beállítani ezt?
Figyelt kérdés
Lesz egy pioneer sub-om, ami 1000/3000W duplatekercses 2x4 ohm. Valami olyat hallottam hogy az erősítőt monoba kell állítanom, hogy egyforma erősséget kapjon mind a két tekercs. Most ugye ez 2x4 ohm akkor egy csatornára kell kössem SOROSAN? Vagy lehet egyenként is ugye 1+1 csatornára kötni hogy egyforma áramot kapjon mind a 2 tekercs.2013. márc. 27. 15:39
1/7 Osynho válasza:
Sorosan kötve 8 ohmot kapsz, párhuzamosan kötve meg 2 ohmot. 8 ohmon kisebb lesz a teljesítmény, 2 ohmot meg lehet nem bír az erősítőd hídban. Milyen típus?
2/7 A kérdező kommentje:
Ezeket mind tudtam csak azt szeretném tudni hogyan oldjam hogy a sub ne stereo jelet kapjon hanem monot. Az erösitő nincs meg elöbb meg kell vegyem.
2013. márc. 27. 17:11
3/7 Osynho válasza:
Hídba kell kötni. Fel van tüntetve rajta, illetve a lírásban szerepel.
2 ohm stabil erősítőt keress, nézz szét a használtak között is.
4/7 A kérdező kommentje:
azért olyan sok pénzem nincs
2013. márc. 27. 18:08
6/7 Osynho válasza:
Na várj, nem kocsiba szánod? :) Szobai erősítővel nehéz lesz a dolog...
7/7 A kérdező kommentje:
szobába.
erősítő 4 csatis, sub 2 tekercs 2x4 ohm tehát az erősítő is birja mivel az 4-16 ohm az úgy nem jó ha 2 csatornára kötöm ? csak ugye az a kérdés hogy a ét tekercs ugyanannyi W-ot kap..
nem tudom igy nem lehet? hogy lehet mono ba kötni? vagy muszáj így bekötni?
2013. márc. 27. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!