Milyen HDMI kábelt vegyek xbox 360-hoz?
csak mert eddig azt hittem, hogy 1 féle hdmi kábel létezik, de ahogyan rágugliztam rengeteg féle van és az árán kívül nem nagyon vettem észre mást... Melyiket éri megvenni xboxhoz? egy 1500Ft-os és egy 5000Ft-os között mi a különbség? ja és FullHD-s TV-nk van
A válaszokat előre is köszönöm?
Semmi.
Csak digitális jeleket szállít a HDMI, azaz vagy van jel, vagy nincs, tehát vagy 0, vagy 1-es. Ebből adódóan nincs minőségbeli eltérés, vagy működik a kábel vagy nem.
A legolcsóbb is jó.
csak mert láttam 1000ft-ért is valami névtelent meg 5000-ért microsoftosat kimondottan xbox-hoz, de akkor semmi különbség nincs közötte (a méretét leszámítva)
köszönöm :)
Aranyozottnak semmi értelme, 10+ méternél sem kell aranyozott kábel, szimpla parasztvakítás.
Persze nem rosszabb tőle, de nem is jobb, abszolút ugyanaz, szóval ha látsz olcsót aranyozottan nyugodtan megveheted, de ha nem aranyozott akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!