Le lehet tiltani külön egy weboldalt?
igen lehet.
windows-nál mondom mit kell tenned.
nyissad meg szerkesztésre a c:/windows/system32/drivers/etc/ mappában lévő 'hosts' nevű fájlt. (megjegyzés, nincs semmi kiterjesztése, ez a fájl neve, hogy hosts.)
Előfordulhat, hogy írásvédett, ezt meg kell változtatni, pl total commanderben az atributumoknál kell kivenni a pipát a "csak olvasható"-ból.
Nos ezt megnyitottad szerkesztésre.
látni fogsz benne sorokat.
Neked hozzá kell adnod pl a legvégére ezt:
127.0.0.1 www.akarmi.hu
127.0.0.1 akarmi.hu
tehát az akarmi.hu az oldal címe, fontos, hogy www-vel és anélkül is add hozzá. Így gyakorlatilag a weblapot át fogja a winfos irányítani saját magára, ahol nem lesz semmi;)
Alapból azt tudom mondani, hogy nem a legszebb így fellépni az öcséddel szemben, mert nem vagy a szülője, viszont van egy barátnőm akinek az öccse meg az apja is játék-függő, és egyszerűen szörnyűek, így tudom, mit érezhetsz te is ott, ezért segítek.
sőt, a 127.0.0.1 helyett ezt add hozzá:
217.20.130.97
ez gyakorlatilag az index.hu IP címe. Nem írom le miért, mert szakmai lenne, de a beállításai oylanok, hogy ha ezt beírod a másik weblap helyett, akkor egy csinos hibaüzenetet fog kidobni neki.
jobbanmondva ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!