A tvbe volt, hogy androidos tabletre le lehet tölteni tv kapcsolót én találtam is de az nem jó pedig az volt, hogy bármilyen tvkapcsolót lehet most mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 20:59
1/4 anonim válasza:
Nem csak a T-Home-os okosság volt ez?
2/4 anonim válasza:
Ezek a dolgok wifin keresztül működnek, amihez kell hálózati kapcsolat az irányítani kívánt eszközhöz is. Univerzális nem nagyon van, hisz a tv-k 90%-a ma még nem rendelkezik netes összeköttetéssel, és csak infrrvörös jelekkel lehet irányítani (ami viszont eléggé kiment a divatból a mobilok/tabletek terén).
3/4 anonim válasza:
Kiment a divatból, de most jön vissza valamiért (pedig nem gondoltam volna, hogy van rá igény, de ezek szerint igen).
HTC One és SGS4-be is lesz infra, és mivel a két jelenlegi csúcstelefonról beszélünk, amik közül az SGS4-nek garantáltan hatalmas lesz az eladása, HTC One is elég nagy port kavart, szóval valószínű pár millát abból is elsóznak, ezért a többi gyártó is valószínűleg átveszi majd ezt a trendet.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2013. márc. 28. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!