Össze kéne rakni egy gépet vidi/kép editelésre?
A fejlesztés persze hasznos, de nem próbáltad még a proxi videó használatát? A szerkesztéshez a HD videókból előzőleg konvertálni kell egy kis felbontásút, amit a gép könnyen tud kezelni és a HD videókat majd csak a végső rendereléskor fogja használni.
köszönöm szépen,ezt holnap lehet ki is próbálom...vagy ha nem akkor a következő videóm vágásánál :) ezen felül akkor is jó lenne már egy új gép vagy egy laptop (láttam számomra megfizethető áron olyat aminek 4GB a videó ramja).
Azok a laptopok aminek van ez a 4GB RAMos videókártyája és max. ára elérhető számomra a következők:
Acer aspire V3- i5,4GB(8al kérném),GT730M 4GB,750 HDD
Ugyanennek az aspirenak az i7-es változata és 8gb ram
Szóval ha tényleg nem kell atom gép ehhez,akkor mit szóltok a laptopos megoldáshoz?
Nekem szuper lenne,mert tudnám hordozni is,és nem egy elérhetetlen áron kínálják,de érdekelne a ti véleményetek is.Amúgy teljesen laptop és tabletpárti vagyok,csakhát tablet alapból kilőve erre a célra, és mindenki azt hajtogatja hogy ilyen célokra egy laptop nem alkalmas,erre kizárólag egy erős PC jó.Vélemények? Azért azt el kell mondjam,hogy ennek a 2 laptopnak a tudása fényévekre van a mostani PC-mtől (AMD athlon 64 x2 2,4 dual core,2GB DDR2 ram, 512 MB DDR2 ATI radeon x1550 vidikártya és 7200as 160as vinyó.A laptopnál csak a lemez sebessége kisebb,többi minden erősebb.Egyetlen kérdésem hogy laptophoz lehet 1-nél több képernyőt kötni? Véleményeket várok,ha lehetséges mindenképp laptopra pályázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!