Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha egy asztali dvd író hibátla...

Ha egy asztali dvd író hibátlanul olvas, akkor az írás is tökéletesen működik? Mivel az íráshoz nincs meg a kábelem, így az olvasásból lehet következtetni arra, hogy az írás is jó?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Az asztali dvd olvasó nem fog irni csak ha benne van gyárilag a funkció.
2013. márc. 22. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Mint írtam, asztali dvd íróról van szó. Amin az írást kábel hiány miatt nem tudom kipróbálni.
2013. márc. 22. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ha jól olvas nem biztos,hogy jól is ir.
2013. márc. 22. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy már előttem is írták nem függ össze a két funkció,ki kell próbálni és kiderül.
2013. márc. 22. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt azért nem értem milyen kábel kell? Az asztali dvd író felvesz tv adást, tehát az antennát kel csatlakoztatni és bealítani a csatornákat és már rögzíthetsz is, ha van mire. Teljesen biztos csak akkor lehetsz benne, hogy jó, ha van értékelhető felvétel. Nálam volt olyan hiba hogy nem volt rajt hang.
2013. márc. 22. 19:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Digitv-nk van, így egy beltérire jön az adás és a beltérit összekötni a asztali dvd íróval.
2013. márc. 23. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!