Hogyan lehet az új Itunes-al zenét feltölteni Ipodra? SEGÍTSÉG!
Figyelt kérdés
Újra lett telepítve a Windows a gépemen és előtte a régi Itunest használtam. Feltelepítettem a újat de egyszerűen nem tudom, hogy tudok zenét feltölteni az Ipodomra. Sőt meg sem tudom jeleníteni azokat a zeneszámokat, amik rajta vannak az Ipodon:( Légyszi valaki segítsen!!! köszi2013. márc. 21. 23:35
1/4 anonim válasza:
Nyomd meg az Alt gombot, és előjön felül a File menü. View/Show Sidebar opció, és máris ismerősebb lesz a dolog.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy számítógép zseni, de azért vágom, hogy hol van a Fájl menü, köszi :)
Először is elő szeretném "hívni" az Ipodon lévő zene listát, de már ezt nem hajtja végre.
Ha fájl szeretnék a könyvtárhoz adni, akkor simán csak beteszi simán egy üres listába, ja és szinkronizálni sem tudom :(
2013. márc. 21. 23:46
3/4 anonim válasza:
Bocsi, tech supportos ártalom :) a legtöbb embernek mindent el kell mondani, nem akartalak megsérteni.
Viszont ez nem iTunes hibára utal elsősorban, a designon kívül sok minden nem változott mostanában. Az iPod rendesen működik, az látja a saját zenéit?
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi gond :) Igen, működik rendesen és már eléggé unom rajta a számokat, így hogy nem tudok rá újakat tenni :D Már az őrület határán vagyok..pedig lehet hogy tényleg tök amatőr dolgot kéne csak beállítanom, ahhoz viszont előbb rá kellene jönnöm hol keressem :)
2013. márc. 21. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!