Philips Matchline erősítő hány wattot ad le?
Figyelt kérdés
Hello, pár hete szereztem egy 1988-as Philips Matchline erősítőt, és sehogy nem tudom kideríteni hány wattot ad le. Kerestem Google-n, körbekérdeztem mindenkit, átnéztem az egész cuccot, de semmit nem találtam :(
[link] << így néz ki a cucc
2009. szept. 16. 20:30
1/4 anonim válasza:
Hi! A készülék tipusa? Meg tudnék én is kérdezni pár szervizes kollégát.
2/4 A kérdező kommentje:
Gőzöm nincs, semmit nem ír rajta :S esetleg ha a képet megmutatnád nekik...
Kösz! Üdv.
2009. szept. 16. 20:42
3/4 anonim válasza:
Na, írtam a német hirdetőnek, azt válaszolta: "200W". Szerintem ezt 2X100W-nak értelmezhetjük, kb. ez az érték passzol ehhez a készülék-kategóriához. Én bírom a régebbi Philips kütyüket minden "műanyagozásuk" ellenére, úgyhogy vigyázz a Matchline-odra, jó zenehallgatást!
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz, akkor jól sejtettem, vigyázok rá, és szeretném rendbehozni, jövőhéten viszem szerelőhöz, remélem működni fog minden benne, már csak a külsővel kell valamit kezdenem, kicsit össze van karcolva, tegnap kipucoltam, csillog-villog :D Eddig nagyon tetszik, szép formaterv :)
2009. szept. 19. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!