Melyik a legjobb hangú mp3 hordozható mp3 lejátszó?
Szeretnék venni egy új mp3. A lényeg.:
-Nagy belső tárhely
-A lehető legjobb hang
-Nemárt ha kezeli a .flac formátumot.
Nem kell semmi extra. Volt iPod classicom, amivel meg voltam elégedve. De ha van jobb, akkor miért ne...
Sandisk Sansa Fuze vagy Clip vagy Clip+, amelyik jobban bejön.
Ezeket hardverapro.hu-ról 10k alatt megkapod újonnan, és ennyiért a legjobb vétel.
Van ezekből 4-8 gigás, meg memókártyával bővíthető, egy 32 gigás memókártyát még biztos felismer, talán nagyobbat is.
Flac-et kezeli, hang meg inkább a fül/fejhallgatón múlik, persze mp3 sem mindegy, hogy milyen, de ezek a Sandisk-ek már bőven elegek mindenre.
Denon fülesem van. Anno úgy emlékszem 15-ért vettem. (lehet 13e. Nem emlékszem pontosan.
Én valami komolyabb belső memoriára gondoltam. Az iPodom 80 gigás volt, és fél év alat megtelt. Ha nem is 80, de azért egy 40-50 giga jól jönne (bővítés nélkül)
Köszi.
40-50 giga bővítés nélkül nem valami olcsó, mennyit akarsz rá költeni? Mert akkor megnézem annyiért van-e jó.
De az iPod classic-ot miért akarod lecserélni? Vagy már nincs meg?
Ha még megvan akkor lehet elég lenne rá venni egy amp-ot, bár az általában csak a komolyabb fejhallgatóknál fontos.
sajnos nem vigyáztam rá eléggé. Párszor leesett, és az alaplap elszállt. azt mondták szervizben, nem érdemes megcsinálni, mert a vinyoban is volt rengeteg töredezetség. (Most hirtelen meg nem mondom mi erre a szakkifejezés)
Ipodom anno 60-80e körül volt.(ha jól emlékszem) Igazából a pénz annyira nem számít. Nem azért mert csövön vagyok, hanem mert ha túl drága várok míg összekuporgatom...
Az iPod tetszett. Kérdés h van-e nála jobb hangzásban. Nem kell h nagy kijelzője legyen, sőt. ha gombok lennének rajt, jobban is örülnék. Nem vagyok kibékülve ezekkel az érintőképernyőkkel. Mindig néznem kell, h éppen mit nyomok.
Köszi előre is a válaszokat.
A belső tárhely lényeges lenne. hangulatember vagyok, és széles a zenei ízlésem. Nem szeretnék hetente új zenéket rámásolni, meg törölgetni. Arrol nem is beszélve h a .flac formátum jóval több helyet foglal el.
Ha más nincs, berántok egy új classicot. A mostani már 160 giga. (Ez már mondjuk szerintem is túlzás kicsit,de inkább több, mint kevesebb.)
Köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!