Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Olyan problémám van, hogy...

Olyan problémám van, hogy windws mesenger 8.5 van fent és mindíg azt írja ki hogy telepíteni kell a frisétést! Kilehetne kerülni? Mert a mesenger 9 nem tetszik

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 18:15
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, de sajnos nem lehet kikerülni. Egy régi verziós hiba miatt kötelezővé tették az újra frissítést. Ha nem teszed, abban az esetben vagy webes (meebo, ebuddy) kezelőfelületről lépsz be, vagy frissítesz.
2009. szept. 16. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem lehet kikerülni.

Nekem sem tetszik a 9-es MSN, főleg, hogy jobb oldal helyett bal oldalon vannak a beszélgetőpartnerek képei. Eddig a 8.1-es verzió volt fenn, tökéletesen működött, de most muszáj volt frissítenem.

2009. szept. 16. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a 8.1-es volt fent, és az tökéletes volt. Szerintem az volt a legeslegjobb. Most viszont sajnos frissítenem kellett és most a 2009-es van fenn:S Egyáltaln nem teccik, de azért kezdem megszokni

[link]

2009. szept. 16. 19:03
 4/12 anonim válasza:
Ez esetben valamit nem értek. 8.5-ös van fent nekem, de mégsem enged belépni.
2009. szept. 16. 19:15
 5/12 A kérdező kommentje:
és ha ujra huzom a rendszert? :)
2009. szept. 16. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha újrahúzod az nem segít... mivel ez webes, és gondolom egy adatbázisban van benne, hogy hanyas verziód van...
2009. szept. 16. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, azt írja, hogy 8.1től felfele működik, de egyébként mégse:S
2009. szept. 16. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet 09' re kötelező frissiteni vagy nincs msnen esetleg valami webes szemét vagy egyébb kliens használata pl. aMSN-en.

<a href="http://www.amsn-project.net">Katt ide érte</a>

Ha nem megy a link beszúrás akkor itt van simán: http://www.amsn-project.net

Am. meg nem mind1 hogy jobb vagy bal oldalt? és kb. úgy ennyi a különbség meg egy rakás jó pofa újítás....

2009. szept. 17. 15:59
 9/12 A kérdező kommentje:
ujra huztam a windowst és az segített........
2009. szept. 17. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
te egy zseni vagy... Csak ne legyél meglepődve hogy ha majd 2 nap múlva megint rossz lesz ... -.-" mert hogy KÖTELEZŐ frissiteni tetszik nem tetszik ... beszéld meg az MS-el :D
2009. szept. 18. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!