Esetleg valaki hangtechnikához ért?
Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem: Kaptam egy új XP lemezt,és ezen nekem most nincs hang a gépen. Minden maxon van....átállítani alapról nem állítottam át semmit.
Kérlek,ha valaki tud segíteni,azt tegye meg,hogy ír:) Köszönöm:)
A driver egy telepíthető szoftveres összetevő, ez biztosítja az adott hardver helyes működését. Egy friss xp telepítés után fel kell rakni pár drivert: hang- videokártyához, stb.
Nyiss egy Windows Intézőt, a Sajátgép ikonon jobkatt, kezelés, Eszközkezelő. Ha látsz sárga kérdőjeles ikont, azoknak hiányzik a drivere.
Ha nem tudod, milyen kártya van a gépedben, állapítsd meg pontosan a hangkártya tipusát egy rendszerdiagnosztizáló programmal, pl. Aidával. Utána keresd meg a drivert a gyártó lapján és telepítsd.
Videokártyára ugyanez érvényes.
Elég megtévesztő a cím... biztosan driver baja van, #2 már leírta, hogy kell orvosolni.
Én csak annyit kérdeznék, hogy miért te telepíted a gépet, ha nem értesz hozzá? Mi van, ha maradandó károsodást okozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!