Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért van több FPS-e a tesómna...

Miért van több FPS-e a tesómnak egy játékban mint nekem? (az én laptopom az erősebb) részletek lent.

Figyelt kérdés

Az én laptopom:

Proci:Pentium Dual Core T4500 2.30GHz

RAM: 3,0 GB

Videokártya: Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

Az ő laptopja:

Proci: Intel Celeron CPU B380 1.80GHz

RAM: 2,0 GB

Videokártya: Intel HD Graphics

A játék amin játszunk: World of Tanks

Mindketten 1 routerről kapjuk a netet, a sajátunk.A net sebessége 150 Mbps az én laptopomon, az övén pedig 72 Mbps. Az ő fps-e 20-30 között van(amivel már simán jól tolja), az enyém 5-10 között(amivel alig lehet játszani és egyáltalánsem élvezhető), tehát sokkal jobban megy neki a játék. Mindketten lehúztuk a grafikát minimumra. Az érdekes, hogy amint olvastátok, neki állitólag kissebb a netje meg minden, mégis nagyobb az fps-e. Ez hogy lehestéges és hogyan tudnám énis növelni, úgy, hogy ne kelljem új cuccokat vásárolnom.

Hasznos tippeket várok!(Beállitásokkal és egyebekkel kapcsolatban.)

Előre is köszi!

2013. márc. 18. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem futnak valamilyen programok neked? Esetleg telepítsd újra a géped.
2013. márc. 18. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Milyen programokra gondolsz? Skype, UTorrent ezekből kiszoktam lépni....
2013. márc. 18. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
gyorsabb a processzor és az integrált grafika az ő laptapjában
2013. márc. 21. 11:04
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha az enyém 2.30GHz az övé meg 1.80GHz akkor hogy jobb az övé? Ezt nem értem.
2013. márc. 21. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem #3 arra gondolt, h a videoprocesszora gyorsabb. Mert a Celeron 1.8GHz nem egy nagyágyú.
2013. márc. 28. 22:46
 6/7 anonim válasza:
nem csak a GHz számít, hogy melyik a jobb.....
2013. márc. 29. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Innen egyértelműen látszik, h a két évvel fiatalabb Celeron már sokkal többet tud, mint az öreg intel T4500. Hogy mást ne mondjak, beépített grafikai proci dohog benne.

2013. márc. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!