Miért van több FPS-e a tesómnak egy játékban mint nekem? (az én laptopom az erősebb) részletek lent.
Az én laptopom:
Proci:Pentium Dual Core T4500 2.30GHz
RAM: 3,0 GB
Videokártya: Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family
Az ő laptopja:
Proci: Intel Celeron CPU B380 1.80GHz
RAM: 2,0 GB
Videokártya: Intel HD Graphics
A játék amin játszunk: World of Tanks
Mindketten 1 routerről kapjuk a netet, a sajátunk.A net sebessége 150 Mbps az én laptopomon, az övén pedig 72 Mbps. Az ő fps-e 20-30 között van(amivel már simán jól tolja), az enyém 5-10 között(amivel alig lehet játszani és egyáltalánsem élvezhető), tehát sokkal jobban megy neki a játék. Mindketten lehúztuk a grafikát minimumra. Az érdekes, hogy amint olvastátok, neki állitólag kissebb a netje meg minden, mégis nagyobb az fps-e. Ez hogy lehestéges és hogyan tudnám énis növelni, úgy, hogy ne kelljem új cuccokat vásárolnom.
Hasznos tippeket várok!(Beállitásokkal és egyebekkel kapcsolatban.)
Előre is köszi!
Innen egyértelműen látszik, h a két évvel fiatalabb Celeron már sokkal többet tud, mint az öreg intel T4500. Hogy mást ne mondjak, beépített grafikai proci dohog benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!