Utólag meg lehet állapítani, hogy hol készült egy kép?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy pályázatra küldenék be egy fotót, amiről tudom, hogy erdélyben készült, csak azt nem, hogy pontosan hol. Külön kérik, a készítés dátumát, és idejét. Ennél a képnél nem lehet ferdíteni, mint mondjuk x és y falu közötti útszakaszon, mert konkrétan egy falut ábrázol, szóval meg kéne neveznem melyik községet ábrázolja a kép.
Nagyon fontos lenne, köszönöm.
2013. márc. 17. 21:50
1/5 anonim válasza:
Ha telefonnal készült, talán az exif adatok között megvannak a gps koordináták is, azzal már csak egy ugrás a google maps.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Rendes DSLR géppel készült.
Végős elkeseredésemben itt van maga a kép. bár rengeteg erdélyi falu néz ki így.
2013. márc. 17. 21:55
3/5 A kérdező kommentje:
Meg nyitottam jegyzettömben, de elképesztően sok adat jött be. Hol keressem ezt az adatot? Eleje, közepe, vége felé?
2013. márc. 17. 22:25
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehet. de szerintem ez valahol a gyergyoi medenceben keszult.
5/5 anonim válasza:
Keress rá Google-ben román falusi tornyokra, ahogy elnézem ez az egyetlen jellegzetes dolog a képen. Hátha megtalálod. De az esély nem túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!