Sziasztok szeretnék venni 1 házimozirendszert de nem tudom hogy milyent. Légy szíves segítsetek! Ára nem érdekel én a minőségre megyek, hangzásra. Előre is köszönöm válaszotokat.
nekem LG házimozim van,már nem mai modell kb 3éves HT904TA típusú.
nagyon jól működik,hibátlan szerkezet annyi hogy szerintem a házimozik mélye nem elég jó szóval én ennél is kicseréltem a mélynyomót egy jobbra.
/bár azt tudni kell hogy én imádom a mélyet szóval neked lehet elég a gyári is/
szerintem egy lg hx906ta-val nem járnál rosszul.
2013. márc. 17. 18:32
3/17 anonim válasza:
ha az ár nem érdekel, és minőség előnyben, akkor felejtsd el ku_a gyorsan ezeket a fentebb linkelt egybe kockacukrokat...
vegyél egy DVD lejátszót 40-50 eft körül, egy házimozi erősítőt 100eft-ért, egy aktív mélyládát 70-80 eft-ért, 2 front hangfalat 70-80 eft-ért, meg hozzá illő centert, hátteret 50-60 eft-ért
www.netdepo.hu itt van választék rendesen
mindenképp külön erősítő-hangfalak-subláda, ne vacak mainstream márkát vegyél (panasonic, samsung, jvc, stb.. )
2013. márc. 17. 23:04
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat!!! Én még utána kérdeztem és nagyon sokan a Sonyt mint márkát ajánlották, nagyon dicsérték hogy nagyon jó a hangminősége. Amúgy én is a Sonyit dicsérem és szerintem is az a legg jobb hang technikában.
2013. márc. 21. 20:23
5/17 anonim válasza:
Igen ezekben az egybe házimozi rendszerekben Sony a legjobb, de a #3. válaszolónak igaza van hogy házimozi komponensekből jobb minőséget lehet kapni. Vannak Sony házmozi erősítők is.
Sziasztok én ugyebár nem értek ezekhez de szeretném ha segítenétek. Meg van már hogy milyen márkájút szeretnék Sonyi, egy jó hangzásút ha ősze állítanátok nekem azt meg köszönném. :) Van egy kis elképzelésem legyen állványos hangszóró, mélynyomó és erősítő. Valahogy így gondoltam de inkább arra hajtok hogy hangos legyen a szobámba szeretném nyitott ablaknál bömböltetni, Ja még ha ez segít akkor Rap-zenét hallgatok, ezt csak azért ha hangzásba esetleg számít. Nem techno vagy Disco zenéhez kéne :) Előre is köszönöm!!! :D
2013. márc. 25. 17:05
7/17 anonim válasza:
Jobban jarnal 2.0-val,mondjuk 2 darab Cerin Vega XLS215-tel.. nekem bevallt,nem adnam semmilyen 5.1ert. :)
2015. ápr. 2. 12:52
8/17 anonim válasza:
XLS 215? Kétlem, tudtommal egy darab nincs belőle az országban. Ez annyira ritka itthon, hogy a hifis társdalom tuti tudna róla.
2015. ápr. 2. 20:54
9/17 anonim válasza:
Nemetorszagbol van.
2015. ápr. 3. 16:08
10/17 anonim válasza:
csak jelenleg nem hajtom ki elegge,csak 200wtall,de tervben van egy Crown XTI 4002 ebayrol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!