Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Csak szerintem egyre rosszabb...

Csak szerintem egyre rosszabb a Minecraft amióta Jeb a fő fejlsztő?

Figyelt kérdés

2013. márc. 17. 12:55
1 2
 1/13 Wolfenstein2000 ***** válasza:
Jah, csak szerinted...
2013. márc. 18. 06:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is rosszabb.
2013. márc. 18. 15:46
 3/13 TigerDemoN válasza:
Mért lenne rosszabb? -.-"
2013. márc. 18. 18:53
 4/13 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem rosszabb a superflat customisator a command block a hopper a redstone block a comperator az hogy a slimek spawnolnak a mogyarakban az hogy a villager ekkel lehet cserélgetni mind mind tök jó újításvolt.Vagy ha ez nem tetszik ne játssz a minecraftal ha folyton csak elégedetlenkedsz vagy játszál 1.0.0-val.ÖRÜLJ HOGY EGYÁLTALÁN FEJLESZTIK!!!
2013. márc. 18. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Úristen...attól még neked lehet jó a Minecraft hogy nekem már nem tetszik. (SAJÁT véleményem -.-) És hogy miért? Mert szerintem telepakolták fölösleges cuccokkal,régen nem akadozott de most már sokkal kevesebb FPS-sel megy pedig a gépemen a BF3 is megy. Továbbá már rég elvesztette azt a régi varázsát amiért megszerettem. Beta 1.6-tól kezdtem játszani
2013. márc. 18. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Én továbbra is szeretem a Minecraftot, de nem úgy mint régen. A varázsát az 1.7.3 Beta után veszítette el számomra. Más irányvonalat követnek mint régen. De összességében jó. Ami rossz volt és még rosszabb lett bizonyos gépeken, az a teljesítmény. Nevetségesen rosszul van optimalizálva a játék, ennél sokkal több FPS-t kellene produkálnia, mint amennyire jelenleg képes. CPU-ra terhel nagyon, sok RAM kell neki, még a RAMot meg is értem, a CPU-t már kevésbé.

Láttam a Minecrafthoz hasonló terepgenerátort pl. Unity 3D motorban, szebben nézett ki (bár nekem a pixeles Minecraft jobban bejött, de technikailag az szebb volt, nagy textúrák, normal map, színes, valós idejű fények, stb...) és ment 200 FPS-sel, azzal a régi CPU-mmal, amivel a Minecraft döcögött 10-30 körül.

NAGY hiba volt anno a JAVA-t választaniuk Notchéknak, egyedül a több platformossága pozitívum, de erre találhattak volna más motort is, ami megy Linux és Mac alatt is.

A kérdésre visszatérve: fejlődik a Minecraft, tök jók bizonyos újítások, több mob kellene mondjuk, meg sokkal jobb teljesítmény. De ahogy több újítás kerül bele, veszít a varázsából, nem tudom megmagyarázni, miért. Szóval szeretem is, meg nem is, lelkes vagyok, mit hoz a jövő, de egyben azok az emlékek is visszatérnek, mikor haverokkal 1.7.3 Betáztunk, és milyen jó volt. Mellesleg ők is hasonló véleményen vannak.

Mellesleg ami negatívum, rengeteg bug van benne, és ahogy haladnak, úgy lesz egyre több, igaz nagy részét javítják is, de kisebb kártyavár effektus az egész.

Jeb egyébként nem végez rossz munkát, de ha helyükbe átírnám az egész játékot egy másik motorra, igen, tudom, hónapokat venne igénybe.

Nagyon várom amúgy az 1.6-ot, az 1.5 nem hozott lázba. Nagy evolúciót ígérnek (Mod API), ha az olyan lesz, amilyennek mondják, tényleg végtelen lehetőség lesz a Minecraftban.

2013. márc. 19. 00:50
 7/13 Wolfenstein2000 ***** válasza:
86%
Azt nem értem az emberekben, hogy ezt miért fikázzák? Vannak új cuccok benne, és mindenki rinyál. NEM KÖTELEZŐ MEGCSINÁLNI ŐKET! Ennyi. Az egyetlen probléma vele hogy a java ezt már nemigazán bírja. Bár van rá megoldás, ami pl. egy java frissítés (igen, nekem megvolt és az ingadozó 20-50 FPS-ről kilőtt 200 FPS-re videófelvétel közben (FRAPS)). De igen, az újítások baromi jók, mert Jab halgat a játékosokra. Tudod, azokra akik megvették és van ötletük, és nem azért rinyálnak hogy hogy elbaszta. Notch a saját feje után ment. Bár legszívesebben visszahívnám mert mostanában nagyon kevés survival elem van. Jab meg nagyon ad az újdonságokra. Ezzel az a gond, hogy azt a sok mindent amit a minecraftba lehet csinálni azt pár alapanyagból kell megépíteni. Régebben mindenhez járt valami. Ha megszereztél némi vasat örültél annak az 1-2 cuccnak amit csinálhattál belőle, ma meg azzal a vassal bármit megépíthetsz, ezáltal elmegy a kedve az embernek a gyűjtögetéstől és az élmény is zuhan. De ettől függetlenül jó, de ha behoznának rengeteg új ércet, új mobokat, és a craftolási recepteket àtírnák ezekre, valamint egy ideig csak ezt csinálák ezek az élmények visszajönnének. De mind1, most is jó, de sajnos engem sem köt le annyira manapsák, mert 30 perc alatt mindenem megvan ami kell. Max közösségben tolom, mert úgy viccesebb, vagy Feed the Beast :)
2013. márc. 19. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Én is megvettem fél éve a Minecraftot mert nagyon ráfüggtem meg kellett az egyedi skin. Nem mondtam hogy sz*r játék mert 2011 májusától 2013 januárig játszottam.Rengeteg szervert futtatam,adminoskodtam. Csak már beleuntam,már nem okoz annyi örömöt mint mikor kezdtem még Beta 1.6-tal
2013. márc. 19. 17:52
 9/13 A kérdező kommentje:

6. válaszoló, ugyanígy vagyok vele. Az 1.7.3-tól már nagyon más irányba haladt a játék, nem olyan megszokott Minecraft.

Az 1.8 előtt még teljesen jól volt összerakva minden, a fény, a textúrák, stb. Az 1.8 után már olyan ,,bájitalkeverős, varázslós, szerepjátékos'' szerű lett az egész. ÉS én nem azt mondtam hogy a Minecraft rossz, hanem hogy rosszABB mint régen. Bevallom, én olyan 1.1 körül kezdtem el játszani, de tavaly nyáron letöltöttem az 1.7.3-at, és teljesen más varázsa volt neki. Meghát persze a sok bug, laggolás. Természetesen még mindig nayon jó a játék, a mostani 1.5 az nem volt rossz frissítés, csak az 1.2-ben nagyon utáltam a dzsungelt, nem bírja a szemem valamiért.

2013. márc. 19. 21:53
 10/13 anonim ***** válasza:

őőő...még mindig Markus Persson (Notch) a főfejlesztő o.O

Nem tudom, hogy honnan szedted ezt?

2014. aug. 17. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!