Vettem egy frankó Sony fejhallgatót, de nagyon nyomja a fülem. Lehet valamit csin?
Figyelt kérdés
mondjuk nem hiszem..2013. márc. 16. 18:25
2/8 A kérdező kommentje:
MDR-V55
2013. márc. 16. 18:39
3/8 A kérdező kommentje:
vagyis rendeltem, nem tudtam kipróbálni.
2013. márc. 16. 18:39
4/8 anonim válasza:
Hát nincs ötletem, talán idővel hozzászokik a füled. Egyébként a párna túl kemény vagy hogy nyomja?
5/8 anonim válasza:
Összes kritikában fikázzák a kényelmét, és nem találtam semmit, ami alapján kényelmesebbé lehetne tenni.
Ha tudod cserélni a párnát, akkor abból kéne egy jobbat beszerezni.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehet. Igazából nem is nagyon értek hozzá.. :(
A jobb fülem felső részét nyomja nagyon..
Nagyon jól szól, bárcsak kényelmes is lenne. :((
Köszönöm, hogy utána böngésztél nekem!!!
2013. márc. 16. 21:56
7/8 A kérdező kommentje:
A párna nem kemény, talán inkább túl puha.(?)
Szoros az egész, vagy nem tudom konkrétan mi lehet a baj.
Kép alapján nagyon jónak tűnt a párnája, többek közt azért is rendeltem ezt.. no meg fehéret szerettem volna Sonyba:)
2013. márc. 16. 21:58
8/8 anonim válasza:
Nekem is nyomta a fülem a fejhallgató amikor megvettem, pedig az egyik legkényelmesebb darab (SteelSeries Siberia V2), de egy idő után hozzászokott a fülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!