Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudok olcsón lemezjátszót...

Hol tudok olcsón lemezjátszót rendelni?

Figyelt kérdés
Nem kell semmi extra, csak a lemezeket játssza le. Valami olcsó és megbízható kéne.
2009. szept. 15. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hazsnáltcikk boltokban, de láttam már elektronikai boltokban is.
2009. szept. 15. 18:37
 2/5 anonim válasza:
A tescoban láttam 8000 ft
2009. szept. 15. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Tescoban, Intersparban 8 és 12 ezer forint körül vannak, nagyon szépek, több színben kaphatók, és tényleg jól működnek. De használtboltban, és bazárokban is körülnézhetsz, nekem pl még az apukám gyerekkorabeli Tesla lemezjátszóm van, amin csodagyönyörűen szólnak az eredeti Elvis lezemek, pedig az a lejátszó már közel sem kiskorú:)

Ki kell fogni, nézz körül több helyen is. Persze egy újjal kevesebb gondod lesz, nekem azért már rohangálni kell ide-oda tűkért. :)

2009. szept. 15. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Hello!

Nekem van egy, ami nem kell, el szeretném adni, hibátlan, nem is olyan régi. Ha érdekel megegyezhetünk. Írj PÜ.-t, ha érdekel.

2009. szept. 15. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A Metro áruházakban is van, szépek, régi design-nal, kb. 8-9 ezer ft.
2009. szept. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!