Kasens KS1680 6000mW 68DBi WIFI adapterről vélemény?

Figyelt kérdés

Csak olyannak szól aki valamelyest konyít ilyen dolgokhoz.. Mi a vélemény erről a WiFi vevő készülékről? Így adatok alapján? Már láttam máshol is ahol viszonylag megvoltak vele elégedve. 2 terméken gondolkodom, ez az 1ik:

KS1680:

[link]

Illetve ez a másik ez G9000:

[link]

Röviden amiért gondolkodom de biztonság kedvéért én a 68dbibe gondolkodnék az csak erősebb..

Szóval munkahelyemen portán dolgozom, mögöttem kb 30méterre van a főépület ott van a wifi spot amit használok/használnék..

1 bódéban vagyok biztonsági őr, viszont ez fém bódé.. Ha kinyitom az ajtót akkor 2es jellel fogom a wifit, ha becsukom, nem lát semmit sem a laptop.

Esélyes lehet hogyha ezt a készüléket használom, akár bármelyiket a kettő közül hogy jó lehet?

Én úgytudom a laptopokba 60mw körüli wifi adapter van. Ez meg 6000 + 68dbi antennával és külső. Esélyes lehet hogy jó lessz?

Külföldi oldalakon olvasgattam ott elégé dijjazzák a terméket, hongkong az nem akadály rendeltem már onnan ezt-azt ebayen és megkaptam mindíg mindent.

Köszi előre is.

#adapter #Kasens #wifi #ks1680 #g9000
2013. márc. 16. 14:04
 1/5 anonim válasza:

Hali,én ajánlom neked a teszveszt múltkor ilyen 4500ft-ba lehetett volna elvinni.

Nekem ennél egy jóval gyengébb 2000mw-s volt..de baromi jó szolgálatot tett,amit a laptop nem fogott,azt fogta nekem 3-4esen és ott durva téglafalak voltak:)

2013. márc. 16. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Az vagányos, mert én rendeltem annó secron.hu -ról netvadász készletet, hát elég kókányul van összerakva, és közel sem azt adta amit vártam. 12ezerért.. viszont a KS1680ról marhajó véleménnyel vannak, és nekem annyit megérne hogy tudjak itt netezni, és ha megnyitom az ajtót 30centire kb akkor laptopom fogja a jelet 1es erőséggel, tehát 99%osan feltételezem hogy valószínűleg menni fog, csak azért akarok erőset venni hogy tuti legyen.
2013. márc. 16. 14:16
 3/5 A kérdező kommentje:
2000mwset tudok 2300ftért free shippingel hongkongból:)
2013. márc. 16. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja még annyi hogy azt mondják h hivatalosan 100mWnél nem lehetne 2.4Ghzen nagyobb teljesítményű cuccot használni mert bezavarhatja a rádió adásokat én ilyet hallottam.. itthon.
2013. márc. 16. 14:17
 5/5 kgbxlc válasza:

A "Watt"-ok és a "dBi"-k természetesen nem stimmelnek..:)

1/2Watt kimeneti teljesítményű rádióról és 10dBi körüli nyereségű antennáról van szó. Ettől eltekintve jól működik, sokaknak bevált.

1000mW és 2000mW kimeneti teljesítményű WiFi erősítők

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 31. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!