Kasens KS1680 6000mW 68DBi WIFI adapterről vélemény?
Csak olyannak szól aki valamelyest konyít ilyen dolgokhoz.. Mi a vélemény erről a WiFi vevő készülékről? Így adatok alapján? Már láttam máshol is ahol viszonylag megvoltak vele elégedve. 2 terméken gondolkodom, ez az 1ik:
KS1680:
Illetve ez a másik ez G9000:
Röviden amiért gondolkodom de biztonság kedvéért én a 68dbibe gondolkodnék az csak erősebb..
Szóval munkahelyemen portán dolgozom, mögöttem kb 30méterre van a főépület ott van a wifi spot amit használok/használnék..
1 bódéban vagyok biztonsági őr, viszont ez fém bódé.. Ha kinyitom az ajtót akkor 2es jellel fogom a wifit, ha becsukom, nem lát semmit sem a laptop.
Esélyes lehet hogyha ezt a készüléket használom, akár bármelyiket a kettő közül hogy jó lehet?
Én úgytudom a laptopokba 60mw körüli wifi adapter van. Ez meg 6000 + 68dbi antennával és külső. Esélyes lehet hogy jó lessz?
Külföldi oldalakon olvasgattam ott elégé dijjazzák a terméket, hongkong az nem akadály rendeltem már onnan ezt-azt ebayen és megkaptam mindíg mindent.
Köszi előre is.
Hali,én ajánlom neked a teszveszt múltkor ilyen 4500ft-ba lehetett volna elvinni.
Nekem ennél egy jóval gyengébb 2000mw-s volt..de baromi jó szolgálatot tett,amit a laptop nem fogott,azt fogta nekem 3-4esen és ott durva téglafalak voltak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!