Szerintetek megéri egy Xbox 360 320 gb as (white) 2 karral és játékokkal + hűtővel? 49. 000 ert?
Nem az a lényeg hogy Elit hanem az hogy milyen alaplapos.Ha 2008.08 utáni akkor 99% hogy Jasper típus ha nem az akkor tök mindegy milyen +hűtés van benne meg fog halni.De hagy kérdezzem meg ha ennyit rászánsz akkor miért nem újat veszel 51.900 és van rá 2 év garancia.
Innen állapíthatod meg hogy milyen alaplap van abban az Xbox360Elit-ben de még egyszer mondom én nem javasolnám mert lehet hogy már volt javítva azt pedig simán letagadják.
Nem rég volt egy ilyen dolog az oldalon hogy egy tag eladott egy Xbox-ot és 5-6 nap múlva meghalt a srácnál aki megvette.Volt rá egy csomó válasz vagyis az eladó nem hibázott de a vevő fenyegette bírósággal stb..Hiába megvette kipróbálta működött akkor vigye szervizbe használt műszakira nem köteles senki garanciát adni.
Ezt csak azért írtam le hogy nehogy így járj!
Én nekem slimem van.
Szerintem azt vedd meg, nem jársz rosszul.
Sőt itt már a 3ledes hibát is orvosolták.
Keress rá romániai konzolboltokban, mert gondolom ott is van.
De lehet, hogy ott nincs ilyen jó ár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!