TDA 2005 Végfokról vélemények?
Nem egy high-end audio eszköz. Olcsó, kevés járulékos alkatrészből felépíthető, autórádiókban v hasonló helyeken használatos audio végfok IC. Ár-érték együtt vannak. Occso és annyit is tud. :(
Ha jobbat szeretnél szintén kevés alkatrészből, akkor a hybrid IC-k felé kacsintgass! :)
Kommersz alap kategória, semmi extra.
Mire kell?
2005 gyenge hangot ad szerintem szerény tápról.
Kis teljesítményéhez túlságosan is fűt.
Szeretik használni "szép" hangja miatt ha meg van toldva erősebb tranzisztoros valamivel és nem ez viszi a terhelést.
(Nekem akkor sem tetsztt akárhogyis)
Válassz 4 kimenetű tda-t van benne védelem amiért hálás leszel ha nem is tudod :) Nekem a hangja is bejött árához képest nagyon is.
Viszont éppen ennek az az ára, hogy néhány dologra begerjed ha nagyon sok a magas (ha nem akk. értelemszerűen nem) összesen 2x gerjedt be 1x hangfaltól másik alkalommal visszacsatolt magasaktól (az én voltam :)
Mélyben picit kevesebb mint egy 7294, de az nagytápról megy 35v 100wx1 és nincsen bnne védelem úgyhogy csak referenciaképpen mondom, hogy a kis tda-k átvitele alul gyengébb mint pl. ez. EQ neki azt jólvan.
7381 és hasonlók 4 ohmon kínoztam de alatta sem nagyon torzít. Bírja a 16-18 V-ot és ebből kimegy
12.8/4 ohm=3.2*12.8=41w/csatorna vagyis menne ha tudna de mivel lekorlátoz így torzít helyette.
Lényeg az, hogy hallgathatóan kb. 80w ot le lehet szedni az egész ic-ről. (az csatornánként 20) és ez meg is felel a doksiban foglaltaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!