Miert nem indul el a szamitogepem?
2 hard van beleteve a gepembe, az egyik Master es a masik Salve. Kikitottem oket, h rakossek egy 3ikat, windows-t akartam ratenni. Miutan visszakotottem a masik kettot, meg all ott, h beakarok e lepni BIOS-ba, tehat az alaplapom markaju feliratot mutatja es folyamatosan gondolkozik... Se BIOS-ba nem tudok belepni, se tovabb nem halad. Ha van vmi otletetek segitsetek kerlek, h mi lehet a problema...
Aztan kiprobaltam a 3ik hard-al is amire a windows-t raktam, mar azzal sem ment. Megment vmi alkatresz? Vagy rosszul kotottem vissza vmit(bar ezt ketlem, mert 100szor megneztem mar...)?
Csak a 3. meghajtót rakd be és állítsd át Master-re, lépj be a bios-ba és állítsd CD-re a first boot device-t.
CD-ről telepítsd föl a windows-t és utána rakd vissza a többi meghajtókat.
Ha így sem jó, akkor tedd be az előző windows-os meghajtót egy másik gépbe és töröld le róla a C:/windows mappát és úgy rakd vissza. Azon lehet valami boot szemét, ami nem engedi betölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!